2777
2789
عنوان

شوهر من خیلی بیشعوره

392 بازدید | 22 پست

واقعا چرا؟ یه سری اخلاقاش خوبه ولی کلا فکر میکنه من نوکرشم. یه کلمه یهش گفتم اب میخوای چایی میخوای برو خودت بریز واسه خودت. انگار بهش گفتم ارث باباتو بده من بالا بکشم. خاکبرسر

یهویی گفتی😁😁باید کم کم ادمش کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم خیلی بیشعوره. فکر میکنم همه شوهرا بیشعورن. اصلا خدا این مردا رو خلق کرد برا عذاب ما زنا

واقعا همینه. یه جور رفتار میکنه انگار من دست رو دست میزارم میشینم این تو خونه کار میکنه. اخه بدبخت غذایی که کوفت میکتی رو کی میپزه خونه رو کی تمیز میکته بچه رو کی نگه میداره

چه بد خب عادتش دادی به اینکه وظیفنه فکر میکنه من الان دوست پسرم‌خودش غذا درست میکنه فداش شم مستقله  ...

فدای دوس پسرتونم میشید؟😁

اینجور کسایی بعد ازدواج دست ب سیاه و سفید نمیزنن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واقعا همینه. یه جور رفتار میکنه انگار من دست رو دست میزارم میشینم این تو خونه کار میکنه. اخه بدبخت غ ...

ببین من قبلا عاشق شوهرم بودم میمردم براش ولی الان یکساله دیگه مثه قبل دوسش ندارم خستم از دستش

یه کم مهربون تر بهش میگفتی که حالت دستوری نگیره چون مردا زود ناراحت میشن یه دفعه بگی برو خودت کاری انجام بده میتونستی بگی امروز خستم بیزحمت چای خواستی بریز بخور چهارتا کلمه هم بازبون خوش خودت اضافه کن تشویق بشه تو خونه کار کنه