2777
2789

من همیشه بچه هام رو صندلی ماشینن، مادر شوهر خواهر شوهر سرویسم کردن بس که گفتن نمیتونی بغل بگیری بده من! سرویس شدم تا حالی‌شون کردم اتفاق یکبار میفته، راه جبرانی نیست که بگم دفعه بعد جای بچمو امن میکنم

یکیشون میگفت پسرم ۲۰ سالش شد همش عقب ماشین بازی میکرد مسافرتا سرپا بود، بابا جان اتفاق یک بار میفته یکبار و تمام، بچه ای که هییییییچ توان محافظت از خودش رو نداره قطعااااا یا میمیره یا آسیب جدی میبینه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یا بچه هایی که از سانروف دارن بیرون رو تماشا میکنن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

دقیقا حدود ده سال پیش یه ماشین تو جاده هیلی معمولی  چپ کرد بچه پرت شد بیرون و درجا فوت شد 

بچه دو ساله اینقدر سخت بود ک حد نداره

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندوقته تو فکرشم،نمیدونم دختر ۲.۵ سالم همکاری میکنه یا نه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
یادآوری چیزای منفی رو نکنید.. 

برای گرفتن درس عبرت، آدم از اتفاقای بد و منفیه که جلوی بسیاری از حوادث رو میگیره و احتیاط میکنه

چندوقته تو فکرشم،نمیدونم دختر ۲.۵ سالم همکاری میکنه یا نه

بهتر بود از اول به فکر بودین،از بدو تولد، اما حالام دیر نیس، شما باید باهاش همکاری کنید، در حین حرکت اصصصصلا از صندلی خارجش نکنین، وقتی بیقرار میشه با حوصله ماشینو نگه دارین و بازیش بدین و نیازاشو رفع کنین و باز برگردونیدش رو صندلیش، انقدر باید باهاش مدارا کنید تا بفهمه رو صندلیش نشینه ماشین حرکت نمیکنه

همه بچه ها یجور نیستن خیلیا رو صندلی ماشین نمیشینن اصلا  یعنی صندی بچه امنه ؟؟

هیییییچ بچه ای روی صندلی ماشین نمیشینه، این پدر و مادر هستن که با مدارا کردن به بچه میفهمونن باید رو صندلی بشینه، صد در صد امنه، بچه ها من پیش اومده وقتی با ماشین دیگران جایی رفتیم خودشون خواستن براشون کمربند ببندم، عادت میکنن

عزیزم برای اینکه دل خودتو اروم کنی لازم‌نیست اون‌ مادری ک بچش همکاری نمیکنه رو بترسونی مادری ک‌ بچه ...

عجببببب! اون مادر که حتما باید از صندلی استفاده کنه، دل من آرومه چون بچه هام از وقتی دنیا اومدن جاشون تو ماشین امن بوده، مادری که استرس امنیت و جان بچشو نداشته باشه باید به حس مادریش شک کرد