2777
2789

سلام

نوار مغزی گرفتم و پیش ۳ تا دکتر رفتم هر ۳تاشون گفتن نوار مغزیت ایرادی نداره و میگرن داری ولی خودم حس میکنم میگرن ندارم و علائمی که دارم اصلا مثل بقیه که میگرن دارن نیست.

خواستم ببینم شمایی که میگرن دارید هم علائم‌تون مثل منه یا نه ؟

حدود ۲۰ ۳۰ روز یه بار اینجوری میشم و چند روز و مخصوصا روز اول سردرد شدید دارم و چند بار در روز حدود ۲ ۳ ساعت یه بار دچار حمله میگرنی میشم که هر حمله تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشه تا بهتر بشم و علائمی که اون لحظه دارم اینجوریه :

اون لحظه که دچار حمله میشم انقدر حالم بد میشه که اصلا هیچی نمی‌فهمم جوری که چند ساله که این اتفاق برام میوفته هنوز خودم متوجه نمیشم که دقیقا اون لحظه چه حالتی بهم دست میده. اون لحظه فراموشی میگیرم و نه خودم میتونم صحبت کنم نه اصلا معنی صحبت های بقیه رو متوجه میشم و اصلا هیچی نمی‌فهمم، اون لحظه به شدت میترسم و به هر چیزی که نگاه میکنم حالت خیلی بدی میگیرم، اون لحظه به شدت خوابم میگیره و میرم میخوابم (کلا روزایی که اینجوری میشم حدود ۳ ۴ ساعت در روز بیدارم ).

در کل روزایی که اینجوری میشم یه حس سیری از دنیا پیدا میکنم و اصلا زنده موندن برام لذتی نداره و شبا میترسم که الان خوابم ببره دیگه فردا بیدار نشم.

خودم حس میکنم فقط خدا میدونه من دقیقا چه حالتی بهم دست میده نه کس دیگه ای حتی دکترا.

لطفا شماهم اگه میگرن دارید بگید ببینم شرایطتون مثل منه یا نه ؟

خب اینا شبیه میگرن بود دیگه باید تا دوماه دارو بخوری

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

منم میگرن دارم

وقتایی که حمله شدید بهم دست میده همینجوری میشم

دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار که منفجر بشه!

خدا نصیب نکنه درد بدیه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میگیرن داری باید به خورد و خوراکت توجه کنی ببینی چی ضرر می کنه برات

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱

اضطراب نداری عصبی نیستی

نمیدونم گلم

یه دوسه سالی منم سرم بشدت درد میکرد

همیشه بدنم داغ بودانگارتب داشته باشم

یباررفتم  دکتر گفت هم الرژی داری هم میگرن

فقط ازصداها بدم. میومد چخصوصا شب ازصدای تی وی عصبی میشدم

ازنور لامپ بدم میومد دیگه اینجوری نبودم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من هم سردردهای میگرنی می گرفتم واقعا نمی دونم سردردهای میگرن بود یا چیز دیگه 

جوری که نصف بدنم حالت فلجی بود و خودم می کشوندم و می رفتم دانشگاه.. 

همش حالت بیهوشی و بی حالی داشتم 

دکتر توانبخشی نمی دونم به چی مشکوک شد که من رو ارجاع داد پزشک مغز و اعصاب نمی دونم ام اس، توده مغزی چی... 

رفتم دکتر مغز و اعصاب روز اول چنان بهم پرخاش کرد که بی خیال این حالم شدم و دیگه نرفتم دکتر 

فقط یک بار رفتم دکتر طب سنتی برام فسد و حجامت سر انجام داد و داروی خودش برام تجویز کرد بهتر شدم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بستگی داره واسه هرکسی باتوجه به شرایط محیطی و..چجوری باشه.ببین من وقتی شوکی بهم دست میده یاعصبی میشم اولش سرم سنگین میشه بعدغش میکنم ولی همه چییومیشنوم ولی نمیتونم واکنشی نشون بدم بعدچنددقیقه حالم برمیگرده تازه سردردام شروع میشه بحدی که بایدجای تاریک برم بعدتهوع شروع میشه سردردهمچنان فوران میزنه خواب وخوراک ندارم بعدچندروزبه مرور خوب میشم

کاکائو

شکر و شیرینی جات

نور شدید 

پنیر کهنه

پیاده روی در افتاب

همه ضرر داره برای میگیرن

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
منم میگرن دارم وقتایی که حمله شدید بهم دست میده همینجوری میشم دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار که ...

من خودم انقد حالم بد میشه اون لحظه که به نظرم درد جسمیش اصلا ناچیزه در برابر این درد روانی

شما هم اینجوری هستید ؟

اضطراب نداری عصبی نیستی نمیدونم گلم یه دوسه سالی منم سرم بشدت درد میکرد همیشه بدنم داغ بودانگارتب ...

یکم استرسی هستم 

مخصوصا برای کنکور و نتایجش 🤦🏻‍♀️