سلام
نوار مغزی گرفتم و پیش ۳ تا دکتر رفتم هر ۳تاشون گفتن نوار مغزیت ایرادی نداره و میگرن داری ولی خودم حس میکنم میگرن ندارم و علائمی که دارم اصلا مثل بقیه که میگرن دارن نیست.
خواستم ببینم شمایی که میگرن دارید هم علائمتون مثل منه یا نه ؟
حدود ۲۰ ۳۰ روز یه بار اینجوری میشم و چند روز و مخصوصا روز اول سردرد شدید دارم و چند بار در روز حدود ۲ ۳ ساعت یه بار دچار حمله میگرنی میشم که هر حمله تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشه تا بهتر بشم و علائمی که اون لحظه دارم اینجوریه :
اون لحظه که دچار حمله میشم انقدر حالم بد میشه که اصلا هیچی نمیفهمم جوری که چند ساله که این اتفاق برام میوفته هنوز خودم متوجه نمیشم که دقیقا اون لحظه چه حالتی بهم دست میده. اون لحظه فراموشی میگیرم و نه خودم میتونم صحبت کنم نه اصلا معنی صحبت های بقیه رو متوجه میشم و اصلا هیچی نمیفهمم، اون لحظه به شدت میترسم و به هر چیزی که نگاه میکنم حالت خیلی بدی میگیرم، اون لحظه به شدت خوابم میگیره و میرم میخوابم (کلا روزایی که اینجوری میشم حدود ۳ ۴ ساعت در روز بیدارم ).
در کل روزایی که اینجوری میشم یه حس سیری از دنیا پیدا میکنم و اصلا زنده موندن برام لذتی نداره و شبا میترسم که الان خوابم ببره دیگه فردا بیدار نشم.
خودم حس میکنم فقط خدا میدونه من دقیقا چه حالتی بهم دست میده نه کس دیگه ای حتی دکترا.
لطفا شماهم اگه میگرن دارید بگید ببینم شرایطتون مثل منه یا نه ؟