2777
2789

منی ک یه عمر شاگرد اول بودم همیشه فک می‌کردم ب بهترین جاها میرسم، حالا پشت کنکوری ای شدم ک میره سرکار پول کتاب تست در بیاره، دوستم ک  در حد من بود بخاطر پول مشاور و قلم چی داشت پزشکی آورد و من موندم، البته خیلی مشکلات هم داشتم ولی بازم خوندم ولی نشد، من 19 ساله همش باید قابلمه سنگین ببرم اینور اونور دختر صاحب کار همسن خودم هی غر بزنه و آبمیوه کیک و غذای جوجشو بخوره، منم نگاش کنم حسرت بکشم، میدونم یه روز همه ی سختیا باعث میشه آدم خیلی قوی ای بشم، منی ک یه سال زجه زدم با مشکلات روحی و جسمی درس خوندم بازم حقم ضایع شد ولی کم نمیارم تلاشم رو میکنم و میدونم خدایی هست اون بالا ک هیچ حقیو ناحق نمیکنه... لطفا یه صلوات مهمونم کنید تشکر

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اسی داغونم داعدن شرمندتم

امروز صبح پیام داد محبوب من فلام اینا

حال دختر عموم خوب نیس گناه داره شوهرشو از دست داده بهش ارامبخش تزریق میکنن و فلان جای خاهرمه حتی اگه شب تا صبح تو رختخواب باشیم هیجکس شک نمیکنه

این مثالی که زد حالم بهم خورد کلا دعوا کردیم وسط چت یهو رفت من بعد ۴ ساعت زنگ زدم ج نداد پیام داد مراسم سوم هستیم گفتم باشه بعد مراسم پیام بده منم یک خورده خابیدم عصابم داغونه بیدار شدم دیدم خطش خاموشه

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حسی بهم میگه 

به چیزی 

خیلی فراتر از اون چیزی که آرزوش رو داری میرسی ❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

استارتر مطمعن باش کسی که تلاش میکنه نتیجه زحمت هاشو میبینه

منم شرایط مشابه شما داشتم، با این تفاوت که سال اول یه دانشگاه و رشته ی خوب قبول شدم

و یه آینده ی روشن رو واسه خودم میدیدم

تا اینکه بعد از فارغ التحصیلی

منی که توی یه دانشگاه خیلی خوب درس خونده بودم، مجبور به کارگری شدم طوری که دیسک کمر گرفتم 

کارگری تو یه شرکت واسه کسایی که نصف تحصیلات منم نداشتن

درکنارش سخت درس میخوندم واسه ارشد

الان ارشد دارم و کارشناس توی رشته ی خودم هستم .

مطمعنم توم به جایگاهت میرسی

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اسی داغونم داعدن شرمندتم امروز صبح پیام داد محبوب من فلام اینا حال دختر عموم خوب نیس گناه ...

چی شد من نفهمیدم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
فقط ب پزشکی فکر نکن پیرا پزشکی هم خوبه

پزشکی نمیخام پیراپزشکی راضیم ولی احتمالا آزادش بیارم ک پولش ندارم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...