2777
2789
عنوان

اونایی که میخان دوباره جبهه بگیرن و تیکه بندازن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 127 پست
۲۰ساله که ازدواج کردیم اوایل عالی بود اما کم کم همه چی عادی میشه نه اینکه بد شده باشه نه اما مثل ا ...

از خوبی بدیهاش میگین 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

تاپیک قبلمو بخون متوجه میشی حالمو دقیقا همه شرایطشو دارم

میشه اینجا حرف بزنی خوبی بدیهای همسرتو بگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایواییی خییلی زشت بود از دلت در میاره؟؟

وحرفهای زشت تر که نمیشه گفت...بذا. بگم..گاهی میگه گشادی معلوم نیست با کی رابطه داشتی.متاسفانه ۳زایمان طبیعی اوضاعم راخراب کرد ونه تنها خودم داغون شدم بلکه حرف هم میشنوم لعنت بهش.اون دنیاشو چکارمیکنه چطور باید بمیره چطور بایدجواب دل شکستمو بده

همه رو به جز شاغلی رابطمون عالیه..خیلی خوبیم باهم

چیکار میکنین که خوبین

از خوبی بدی های همسرتون میگین 

من مستاصلم😪

ایواییی خییلی زشت بود از دلت در میاره؟؟

اره ولی چه فایده.مثلا دیروز تولدم بود از چند روز قبلش کفش چرم مانتو گرون ۲میلیون پول کیف چرم و۲تامانتو کوتاه خرید.خییییلی لارجه ولی معذرت خواهی به هیچ عنوان

وحرفهای زشت تر که نمیشه گفت...بذا. بگم..گاهی میگه گشادی معلوم نیست با کی رابطه داشتی.متاسفانه ۳زایما ...

چقد بد دهنه آخه چرا اینارو میگه

از چی ایراد میگیره؟؟

شما خودت چطوری هستی از خودت بگو؟

از خوبی بدیهاش میگین 

کاریه،چشم پاکه، خسیس نیست،عصبی و زود جوش نیست،رفیق باز نیست،

آینده نگر نیست زیاد،زیاااادی خونسرده و آروم هیچوقت نمیتونم کنار بیام با این اخلاقش

میشه بیشتر بگی از خوبی ها و بدیهاش

خوبی که از خودم خوبتره 

صبوره 

چشم پاکه و رفیق بازم نیست 

عاشق زن و بچش و رفاهشونه

بد اخلاق نيست 

چيزي خونه‌ خراب شه الساعه درستش میکنه تا من به زحمت نیفتم 

معایبشم اینه در شامپو رو باز ميذاره و یکم بی دقته   

تو رانندگی هم می‌گه بزار خانوم کارمو بکنم تو يادم نده تو نی نی بودی من راننده بودم   

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
میشه خوبی بدیهاشو بگی  امیدوارم رابطه خانوادت باهات خوب بشه

روابطم با خانواده خودم ک اوکی نمیشه چون خودشون نمیخوان😮‍💨

همسرم رفتار بد ک قابل توصیف باشه و چشمگیر باشه نداره،فقط اخلاق خانواده خودم بدجوووور رو زندگیم اثر میذاره😔

اخلاق خوبش،منو محدود نمیکنه،معتاد نیس،دست بزن نداره،گنداخلاق نیس،چشم پاکه

کاریه،چشم پاکه، خسیس نیست،عصبی و زود جوش نیست،رفیق باز نیست، آینده نگر نیست زیاد،زیاااادی خونسرده و ...

همون عصبی نبودن یه دنیاست 

مرد بد اخلاق پیر میکنه 

چشم پاک در چه حد

من خیلی تو این مورد حساسم و گیر میدم

سلام می خواستم تو تایپیک قبلت پیام بدم ، چرا اینقدر خاطرات بدت رو یاد آوری می کردی برای خودت، اینجور خودت رو داغون می کنی، زندگی حالمون اونقدر چالش و سختی داره که نیاز به یاد آوری گذشته نداره، رها کن خاطرات بدت رو بذار تو گذشته بمونن

چیکار میکنین که خوبین از خوبی بدی های همسرتون میگین  من مستاصلم😪

ببین ما اولا خیلی باهم مشکل داشتیم 

سر هرچیزه کوچیکی جنگ و دعوا داشتیم

تا اینکه بعده چندسال دیدیم این دعوا ها اصلا به جایی نمیرسه..فقط داریم خودمون رو اذیت میکنیم..بعدم شوهرم زیاد به حرف خانوادش بود..بعد دید که اونا چقدر مقصرن توی دعواهامون و شناخت خانوادش رو خودش فهمید که دیگه نباید با من بجنگه..اینجوری شد که صلح شد بینمون..الانم واقعا باهم خوبیم..اخلاق بدم داشته باشیم یه چشم نمیاد

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
خوبی که از خودم خوبتره  صبوره  چشم پاکه و رفیق بازم نیست  عاشق زن و بچش و رفاهشونه ...

خدا حفظش کنه و خوشبخت بمونین عزیزم

از اول همینطوری بود؟

چقدر بعد از کار میخانه

با بچه و شما چقد وقت میگذرونه

عصبانی بشه چجوریه؟