2777
2789
عنوان

اونایی که میخان دوباره جبهه بگیرن و تیکه بندازن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم ن اصلا بهتر نیستم وقت مشاوره گرفتم واسه هفته دیگه خیلی باهام بدجوری لج کرده و رو اعصابم ...

مشاور خوبه چون بی طرف هست حرفاش بیشتر تاثیر داره ان شاالله همسرت هم از لج بازی دست برداره حالا بچه ها لج میکنن توجه میخوان نمی‌دونم واقعا چرا آدمای بالغ ههمدیگه رو  اذیت میکنن 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
مشاور خوبه چون بی طرف هست حرفاش بیشتر تاثیر داره ان شاالله همسرت هم از لج بازی دست برداره حالا بچه ه ...

اون که مشاوره نمیاد حداقل خودم تو تصمیمم بهتر عمل کنم

ن جواب پیام میده 

ن کمکی

ن کارای بچه ها

انگار من نیستم 

قتل کرده بودم کمتر اذیت میشدم

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که مشاوره نمیاد حداقل خودم تو تصمیمم بهتر عمل کنم ن جواب پیام میده  ن کمکی ن کارای بچه ه ...

امیدوارم بهترین برات رقم بخوره کاش همسرت  مشاوره میومد اینجوری می‌تونست دلیل دلخوریشو بگه یا اگه با شما صحبت میکرد  ولی خوب خودت رو ناراحت نکن بنظرم اگه نسبت به مسائل کمتر حساس باشی بهتره اینطوری همسرت کمتر می‌تونه ناراحتت کنه .ان شاالله موفق باشی

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
خیلی احساسی ام  خیلی پر انرژی ام اگه کسی بی محلی کنه خیلی غصه میخورم بشدت استرسی  تپش ...

دقیقا مثل من . ولی شوهرم بی احسال و یخ کنار اومدم باهاش بعضی موقع بحث داریم سر این موضوع ولی چه میشه کرد سخت نگیر

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

بخدا قلبم گرف وقتی همه روخوندم بعدش متوجه شدم ک طرف به عمد داره آزار میرسونه

دلش ب حال بچه هاش نمیسوزه؟

چقد از آدما آرزوی داشتن بچه رودارن؟ 

ب جون خودم اگه اجازه بدین میشه کمک کردا؟

البته یکم دیگه حوصله میخوادش

بخدا قلبم گرف وقتی همه روخوندم بعدش متوجه شدم ک طرف به عمد داره آزار میرسونهدلش ب حال بچه هاش نمیسوز ...

من همچنان مشکل دارم و به نظرم غیر قابل حله نمیدونم راهش چیه....

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..