2777
2789
عنوان

چطوری فراموشش کنم 🥲

298 بازدید | 43 پست

اکسم رو میگم خیلی دوسش داشتم ولی کات کردیم ، حتی چندبار بهش گفتم میشه دوباره شروع کنیم ولی قبول نکرد هنوزم استوریاش می بینم و مناسبتی باشه تبریک میگم ولی دوسه روز بعد با به کلمه جواب میدم دلم میخواد شمارش و عکس‌اش پاک کنم و همه چیزو فراموش کنم ولی نمیتونم ، گاهی با خودم میگم دیگه کلا بیخیالش شو تا وقتی تو فکر اون باشی موقعیت موقعیت بهتر هم برات جور نمیشه ولی خیلی سختمه میشه راهکار بدید بهم 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین منم همینجوری بودم سه سال تو یه رابطه سمی بودم ولی موقعی تونستم ازش دل بکنم که با یکی دیگه وارد رابطه شدم که از اون خیلی بهتر بود به مرور باعث شد کلا فراموشش کنم شاید راهکار خوبی نباشه ولی واسه من اینجوری کار ساز بود اینم بهت بگم که همه نصیحتم میکردن که ولش کن فراموشش کن همش میگفتم نه نمیشه نمیتونم همش شب و روزم شده بود گریه ولی بلاخره تونستم فراموش کنم😎🖐️تو میتونی دختر فقط قوی باش رو خودت تمرکز کن❤️

چشماتو ببند هرچی ازش داری پاک کن نگو پشیمون میشم به درک اصلا 

ببین منم همینجوری بودم سه سال تو یه رابطه سمی بودم ولی موقعی تونستم ازش دل بکنم که با یکی دیگه وارد ...

میدونی من هیچوقت واسه اون مهم نبودم یه مدت بعد کات زنگ زدم نشناخت گفت شما ، شمارمو پاک کرده بود حتی وقتی باهم بودیم تا یه مشکل کوچیک پیش میومد استوری می‌داشت من سینگلم و چندتا آهنگ تیکه دار هم برای من می‌داشت حالم بهم میخوره هنوز دوسش دارم 

میدونی من هیچوقت واسه اون مهم نبودم یه مدت بعد کات زنگ زدم نشناخت گفت شما ، شمارمو پاک کرده بود حتی ...

میفهمم عزیزم منم خیلی دوران سختی رو داشتم خیلیییی ولی همش گذشت تا زمانی که بگی نمیشه واقعا نمیشه باید کلا دل بکنی الان جوری شد که هفته پیش بهم پیام داد خودم منی که انقد براش میمردم بهش گفتم دیگه نمیخامت بلاکش کردم این اتفاقا همش زمانی افتاد که رو خودم تمرکز کردم به خودم رسیدم با یکی دیگه وارد رابطه شدم واسه توعم میشه اصلا کاری نداره

امیدوارم، همین که از فکرش هم بیام بیرون کافیه 

هنوز اولشه جوونی نذار عمرت به فنا بره من همش فک میکردم درست میشه یهو به خودم اومدم دیدم سه سال از عمرم رفت از همین الان رها کن