2777
2789
عنوان

خانمای که بواسیر (بیرون زدگی کنار مقعد) دارین یلحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 21825 بازدید | 69 پست
چی بگم والا :( من از اینام که هر روز باید این چیزا که میگی رو رعایت کنم هر روز سبزی و کاهو بخورم و ...

ملین های دیگه رو تست کن شاید چیزای دیگه بهتر جواب بده روت

تخم بارهنگ

دانه چیا

خاکشیر

یه پودر هم هست که برا یبوست خوبه تنبلی روده و وابستگی هم نمیاره موسیلیوم فورت

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

چشم من دیگه فهمیدم اینجوری  بعد دستشویی دستمال میزارم لای باسنم و یه ربع بعد دوباره میرم میشور ...

عزیزم دیگران ک غلبه سودا ندارن شاید و اینکه معده سردی ندارن

شما نباید برنج سفید.ماهی.مرغ.سیب زمینی.گوشت چرخی.پیتزا.الویه.ماکارانی‌.سویا.گوشت گاو گوساله بخوری

میوه با طبع سررررد ک اصلا

لبتیات ک اصلا مگررررر با گلسرخ

صبحونه انجیر خشک بخیسون ۷تا بخور

همراه غذات زیتون ۷تا بخور

میان وعده آلوخورشتی بخور

سرد و خشک با این طبع نباید بخوری

کافیه ۲ماه اراده کنی

گرم و تررر دوای هر دردیه مواد غذایی.

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان برای اگزمای شدیدخط بین سینه ها

ادویه جات ممنوع.اجیل ممنوع.سرخ کردنی کمتر.

خوردن عرق کاسنی با اب

خوردن هندونه

خیار و نمک

حنا گذاشتن روی اگزمااااااا

اگر شدید نیست ماست و حنا بزار گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

قرص یبوست باریج عالیه

قیمت پایین و گیاهیه همه داروخانه ها دارن

منم مثل شما بواسیر بیرون زدگی دارم

اما همه چی میخورم تا بخوایم یبوس بشم یکی میندازم بالا حل میشه

شما که انقدر شدیده روزی دو تا بخور

البته شاید بعد یک هفته نتیجه بده

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
قرص یبوست باریج عالیه قیمت پایین و گیاهیه همه داروخانه ها دارن منم مثل شما بواسیر بیرون زدگی دارم ...

عزیزم.تنبلی روده میگیره زبون بسته.کافیع مواد غذایی مضر با طبعش نخوره گلم.این خانم سرد شده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد