به نظر خودم که عادیه ولی یه طرف دیگه مغزم میگه که عادی نیست. پیش افرادی که میشناسمشون خیلی پر حرف، شوخ و کلا نمکدون میشم ولی پیش غریبه ها یجور اخم میکنم که هیچکس جرعت نزدیک شدن بمو نداره. 😂💔 البته بگم که اونایی که میشناسمشون هم یا اعضای خانوادمن یا دوستام که خیلی وقته باهمیم. ماچ به کَلَتون. پیشاپیش مرسی که جواب میدید. 💔😂
به دنیا آمدن در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم میدونم برون گرا هستم خیلی رک و بی مقدمه حرف میزنم اصلا هم ناراحتی طرف برام مهم نیست میکوبونم زمین زبونم اینطوریه😑 یوقت مامانم هزار تا اشاره میاد که نگو نزن نکن!
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤