2777
2789

امسال بخاطر افزایش ظرفیت ها و حداقل ترازی که از ۶۵۰۰ اومده روی ۶۰۰۰ واقعا میتونین قبول شین فقط چیدمان اصولی انجام بدین📚✅️

_ اگه ترازتون خیلی تاپ نیس، کد رشته هایی که تو دفترچه نوشته ظرفیت بیشتری دارن رو اول بزنید. مثلا تو رشته انسانی با تراز ۶۱۰۰ نیاین کلا آموزش مشاوره بزنید، به جاش رو ابتدایی که ظرفیت بالا میگیره تمرکز کنین 

_ تو انتخاب کد رشته های فرهنگیان، به جنسیت درج شده در دفترچه، اولویت پذیرش و محل خدمت خیلی دقت کنید

_ اگه واقعا قصدتون فرهنگیانه، حتما از اولویت های بالا شروع کنین کد رشته هاش رو وارد کنین چون مثلا اگه تو انتخاب ده به بعد بزارین و دعوت به مصاحبه بشین، فکر میکنن خیلی به معلمی علاقه ندارین و احتمال داره ردتون کنن

_ اگه کد رشته ای برای استان شماست اما نوشته اولویت پذیرشش با شهرستان‌ های دیگس و ظرفیتش هم محدوده، الکی اونارو وارد نکنین که انتخاباتون بسوزه

_ وقتی ترازتون مرزیه، نیاین از ۱ تا ۷۰ رو فرهنگیان بچینین. اگه دعوت به مصاحبه نشید ، نصف انتخاباتون از دست رفته

_ اونایی که غیر مجاز شدین یا تراز مرزی دارین، حتما رشته های علوم پایه رو وارد کنین چون قراره مدرک دوگانه بدن. یعنی دوسال اون رشته رو در دانشگاهی خوب میخونین و دو سال بعدی وارد فرهنگیان میشید

_ پردیس فرهنگیان یعنی شعبه ی فرهنگیان. با پردیس آزاد و شهریه پرداز اشتباه نگیرین. ضمنا دانشگاه فرهنگیان پذیرش پیام نور و غیر انتفاعی هم نداره 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربیم ترازم ۶۱۰۰ رتبم فوق نجومی خوزستانم ک کمبود نیرو داره شانس دارم ؟

فکر نکنم

من پارسال با تراز ۶۹۰۰ حتی دعوت به مصاحبه هم نشدم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

تراز۷۴۰۰ تجربی خراسان ابتدایی هم نداره شانس قبول دارم?

آدم ها آدم اند نه کمتر و نه بیشتر ، اگر کمتر حسابشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی آنها تورا می شکنند!🍎🌿برای ما طبیعی ست که در جمع مهمانی یک نفر گوشی همراه خود را دربیاورد و با آن سرگرم شود اما غیر طبیعی و نامحترم است اگر کسی کتاب دربیاورد و بخواند !📚💜