2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام و وقت بخیر یه کارگزاری ثبت نام کنید فقط عرضه اولیه بخرید فعلا بورس اوضاع خوبی نداره

ببخشید داداشم سه میلیارد گذاشته قبلا حالا میگه صفر شده پولم واقعا درسته این چون خودم ندارم بلد نیستم خیلی ناراحتشم

ببخشید داداشم سه میلیارد گذاشته قبلا حالا میگه صفر شده پولم واقعا درسته این چون خودم ندارم بلد نیستم ...

نه صفر صفرم که نمیشه

ولی الان شرایط خوبی نداره

شما فقط عرضه اولیه بخرید

کاربر آقا هستم
سلام و وقت بخیر یه کارگزاری ثبت نام کنید فقط عرضه اولیه بخرید فعلا بورس اوضاع خوبی نداره

من والا اصلا یادم نمیاد چطوری حتی دارم این کد رو الان تو مدارک قبلی میگشتم یه برگه دیدم نوشته کد بورسی شما و یه رمز ۸رقمی ک عدد و حرفه 

کار گزاریت چیه اگه مفید برو برنامه ایزی تریدر اربیس نصب کن 

از کجا بفهمم 

دفتر پیشخوان رفته بودم برای کد بورسی قبلا ولی الان هیچی یادم نمیاد

کارگذاری از گوگل باید ثبتنام کنم؟

مگه بعد احراز هویت کد بورسی نمیدن؟  یادم نیست خدایی ببخشیدا😅 همونی ک موقع سهام عدالت باید ا ...

شما اول وارد سایت سجام بشید

ببینید سجام ثبت شدید یا نه

اگرم ثبت شده احراز هویت شده یا نه

کاربر آقا هستم
از کجا بفهمم  دفتر پیشخوان رفته بودم برای کد بورسی قبلا ولی الان هیچی یادم نمیاد کارگذاری از ...

ببین من ثبت نام نکردی اگه سهام عدالت داری پس هم سجام داری هم احراز هویت شدی 

پس اون برنامه نصب کن یه درخواست دوستی بده سلام بکن تا بیام بهت بگم چکار کن 

ببین من ثبت نام نکردی اگه سهام عدالت داری پس هم سجام داری هم احراز هویت شدی  پس اون برنامه نصب ...

اره یادمه ک برای سهام عدالت سجام ثبتنام کرده بودم و احراز هویت انجام داده بودم با برنامه سیگنال

اره یادمه ک برای سهام عدالت سجام ثبتنام کرده بودم و احراز هویت انجام داده بودم با برنامه سیگنال

فعلا برنامه نصب کن بورس حالش خوب نیس فقط عرضه اولیه بخر 

یا نوسان باید بگیری