2777
2789
بله عزیزم  بازار بورس فقط شنبه تا چهارشنبه باز تایم کاری نه صبح تا دوازده نیم ظهر باز

جدی😑 من تا ۱۲خوابم ک لعنتی 

خودم سهام بخرم یا یجا شنیدم پول بریزم خود کارگذاری بخره؟؟کدومش بهتره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی😑 من تا ۱۲خوابم ک لعنتی  خودم سهام بخرم یا یجا شنیدم پول بریزم خود کارگذاری بخره؟؟کدومش به ...

خسته نباشی 

بده همون کارگزاری تا صندوق سرمایه گذاری برات بخره ماهیانه بهت سود میده 

خسته نباشی  بده همون کارگزاری تا صندوق سرمایه گذاری برات بخره ماهیانه بهت سود میده

الان میتونم اختیار خرید فروش بدم بهشون بعدا میتونم بگیرم؟؟خودم خرید فروش کنم بیشتر توضیح میده در باره این 

مثلا امروز در اختیار اونا فردا در اختیار خودم باز پس فردا در اختیار اونا 

اینطوری میشه؟

شما اول وارد سایت سجام بشید ببینید سجام ثبت شدید یا نه اگرم ثبت شده احراز هویت شده یا نه

میشه توضیح بدین بیشتر برام من برنامه مفید رو نصب کردم 

هرکار لازم بود انجام دادم 

سلام و وقت بخیر یه کارگزاری ثبت نام کنید فقط عرضه اولیه بخرید فعلا بورس اوضاع خوبی نداره

الان میتونم اختیار خرید فروش بدم کارگزاری بعدا میتونم بگیرم؟؟خودم خرید فروش کنم بیشتر توضیح میدین در باره این 

مثلا امروز در اختیار اونا فردا در اختیار خودم باز پس فردا در اختیار اونا 

اینطوری میشه؟

الان میتونم اختیار خرید فروش بدم بهشون بعدا میتونم بگیرم؟؟خودم خرید فروش کنم بیشتر توضیح میده در بار ...

نه عزیزم صندوق ها مثل سود باتکی هستن 

ولی خرید فروش خودت فقط با خودت یا خودت یااونا تزاونجای که شما لالاتشریف دارید پولت ممکن دست خودت باس به فنا میره باید خوابت تنظیم کنی تا صبح بیدار بشی 

برا خرید فروش هم برو کار گزاری شهرتون کاملا یادت میده 

الان میتونم اختیار خرید فروش بدم کارگزاری بعدا میتونم بگیرم؟؟خودم خرید فروش کنم بیشتر توضیح مید ...

سلام و وقت بخیر 

بعضی از سبدگردان ها هستن باهاشون قرارداد میبندید براتون خرید و فروش انجام میدن یه درصدی سود برای خودشون برمیدارن

کاربر آقا هستم
عزیزم مفید یه کارگزاری برنانه مفید هم ایزی تریدراربیس

الان من از اون موقع هیچ کار نکردم 

کف مبلغ م میتونم شروع کنم چقد باید باشه؟؟ خرید رو از کحا باید شروع کنم

سلام و وقت بخیر یه کارگزاری ثبت نام کنید فقط عرضه اولیه بخرید فعلا بورس اوضاع خوبی نداره

سلام الان اوضاع بورس چطوره من از اون موقع ک کارگذاری مفید ثبتنام مردم هیچ خرید فروشی انجام ندادم😁