2777
2789
عنوان

کولیک و رفلاکس نوزاد

352 بازدید | 4 پست

سلام مامانا

پسر من ۴۰روزشه خیلی گریه میکنه کولیک داره، جدیدا خیلییی هم بالا میاره یعنی بعد هر وعده شیرخوردن امکان نداره بالانیاره

خیلی خسته و داغونم چیکار کنم

قطره خیلی چیزا بهش دادم تاثیر نداشته

حس میکنم قطره های کولیک رفلاکسشو بدتر کرده

دکتر بردم دارویی نداد گفت باید دورش بگذره،برا بالااوردنشم گفت زیاد میخوره بالامیاره

دوبارم تو شب میخواست خفه شه زبونم لال از دماغ و دهنش شیر اومد.الان دیگ همش ساعت گذاشتم برا شیردادنش اما همش این مابین گریه میکنه

توروخدا از تجربه هاتون بگید

دورش باید بگذره 

اگه شیر خودت رو میدی.

ماکارونی سیب زمینی ، ماست ، چیزای نفاخ ، دوغ ، کشک نخور

اگه شیر خودت رو میدی ببین یبوست نداشته باشی خودت ، اگه داری خاکشیر داخل آب ولرم بخور 

سر دل نوزادت رو با روغن بابونه ماساژ بده

صدای سشوار یا جاروبرقی یا آب براش بزار آروم تر میشه و موقع خوابش به کارت میاد

فعلا همینا رو یادمه

دورش باید بگذره  اگه شیر خودت رو میدی. ماکارونی سیب زمینی ، ماست ، چیزای نفاخ ، دوغ ، کشک نخو ...

ماکارونی مگه نفاخه دیروز ماکارونی خوردم از عصرش پدرم درومد انقد ک دلدرد و اذیت بود بچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکارو بکن خیلی موثره : روی شکم و معده بچه رو هم از جلو هم ازپشت روغن زیتون ، بابونه و کرچک اصل بخر و روزی دو تا سه بار ماساژ بده، فقط غذاهای با طبع گرم بخور بذار معده بچه گرم بشه، خرما خوبه مثلا زیاد بخور برنج و ماکارونی زیاد خوب نیست ، گوشت گوسفندی و ماهی با اویشن بخور ، عرق نعنا بخور و چای گلاب ... خیلی موثره ، تعداد دفعات شیردهی رو زیاد کن و مقدارشو کم کن