2777
2789

تاپیکای قبلم گفتم که رل دوست همسرم ی حرکتی کرد منم ناراحت  کرد منم ب همسرم گفتم دیگ باهاشون رفتو امد نکنیم چون با دخترع حال نکردم...هرچی گف چرا نگفتم دلیل واقعیشو...حالا رفته حرفای منو ب دوستش گفته..گفته بین اینا اتفاقی افتاده؟ و این چیزا...حالا ی چیزی در این مورد بگید ک رازدار من نبوده و اعتمادمو شکسته بگید استوری بذارم اعصاب ندارم😒

به شوهرت با استوری تیکه بندازی؟  بذار بیاد خونه بزن دهنشو سرویس کن نذار بقیه بفهمن

نه نمیخام اینجوری باهاش دهن ب دهن شم..همون میخام استوری بذارم ب خودش میگیره اون..بقیه هم نمیدونن ک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی ازحرفامو به دیوار میگم امیدوارم مثل خیلیا دهن لق نباشه!!!

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

اعتراف میکنم

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

نه ولش کن اعتراف نمیکنم

شماها دهن لقید

شانس گند ما همه جا کپی میکنید میگید :|

والاااا

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بنویس مشکله شما نیست من با تاجر نمکم نشست و برخاست کردم اونم نمک نشاس از آب در اومد 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
بنویس مشکله شما نیست من با تاجر نمکم نشست و برخاست کردم اونم نمک نشاس از آب در اومد 

میدونم ربطی نداره ولی همین به ذهنم اوند فقط

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻