2777
2789
عنوان

اشتباهی پول زده بودم به حساب یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 25 پست
خداروشکر 😍 بانک راحت شمارشو داد بهت چطوری تونستی پولتو بگیری یه توضیح میدی لطفا🙏🌷

رفتم بانک شماره کارت شو دادم شماره موبایلش و دادن تماس گرفتم یه اقای جوونی بود گفت برام اس ام اس نمیاد میرم موجودی میگیرم اگه تو حسابم باشه برمیگردونم 

خوش هم گفت میتونم پولت و پس ندم ولی همچین ادمی نیستم و این پولا خوردن نداره خوش شانسی که طرفت من شدم 

خدا ازش راضی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شکایت کنی مجبوره پس بده وگرنه حشاباشو مسدود میکنن برا ما پیش اومدکپس نداد کل حساباش مسدود شد زنگ زد گفت هزینه شکایتنونم میدم ففط بازکنید اولش ک میگفت نمیدم و توهین و اینا بعدش مجبووور شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نمیتونن پس ندن داداش خودم کارمند بانکه و گفته نمیتونن پس ندن فقط دردسر زیادی میکشی تا پس بگیری.  ...

اهان پس اینطوره خداروشکر ادم خوبی بود 

فک کنم چون دردسرش زیاده کسی پیگیر نمیشه برا فامیلمون ۳ تومن زده بودن پس نداد 😐😐

راستی تو بانک گفتن هر وقت انینطوری اشتباه شد به شماره ای که پشت کارت هست تماس بگیرین وفورا همون لحظه ...

چه جالب خوشحال شدم روزت خراب نشد 😘 بیشتر ناراحت نشدی 

ممنونم وقت گذاشتی نوشتی امیدوارم دیگه برات پیش نیاد😘😘

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
عزیزم شکایت کنی مجبوره پس بده وگرنه حشاباشو مسدود میکنن برا ما پیش اومدکپس نداد کل حساباش مسدود شد ز ...

باور میکنی بیشتر از پولم بخاطر اشنا شدن با همچین ادمی خیلی خوشحالم بهش گفتم اومدم شهرما حتما باهام تماس بگیره و مهمونم باشه خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمش خیلی جوانمرد بود 

وقتی حق یکی دیگه اس همون اول دادن خیلی بهتره تا اینطوری 

اهان پس اینطوره خداروشکر ادم خوبی بود  فک کنم چون دردسرش زیاده کسی پیگیر نمیشه برا فامیلمون ۳ ...

من خودم اشتباهی جای 600 تومن طرف 6 میلیون کارت کشید همون موقع متوجه نشدم بخاطر که پول زیاد تو کارتم بود کم شدن 6 میلیون رو متوجه نشدم، یکماه بعد فهمیدم ازش گرفتم پولمو نمیتونست هم نده یا بزنه زیرش. 

چه جالب خوشحال شدم روزت خراب نشد 😘 بیشتر ناراحت نشدی  ممنونم وقت گذاشتی نوشتی امیدوارم دیگه ب ...

قربونت برم مهربونم بهترینا نصیبت بشه و همیشه بخندی واقعا که دعای یکی دیگه گیراس من همینجا این واسم ثابت شده 🥰 ممنونم از همه مهربونایی که برام دعا کردن و صلوات فرستادن🙏🙏🙏

قربونت برم مهربونم بهترینا نصیبت بشه و همیشه بخندی واقعا که دعای یکی دیگه گیراس من همینجا این واسم ث ...

قربونت بشم ممنونم از دعایی که درحقم کردی 🙏🙏💗موافقم   این انرژی خوب رو بهم بدیم دعا کردن خیلی قشنگه👍😍

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
من خودم اشتباهی جای 600 تومن طرف 6 میلیون کارت کشید همون موقع متوجه نشدم بخاطر که پول زیاد تو کارتم ...

خداروشکر ای کاش همه همینطور با وجدان باشن 

من به فامیلمونم گفتم گناه داره پولشو واریز کنین ولی کو گوش شنوا من خودم هیچ وقت هزارتومن کسی روهم نگه نمیدارم چون شدیدا به کارما معتقدم