2777
2789
عنوان

چقدر حال روحیم بهم ریخت

187 بازدید | 24 پست

امروز که این تایپیک درآمدهارو دیدم خیلی بهم ریختم

درآمد شوهر من نهایتش هشت تومنه که چهار الی پنج تومن صرف قسطامون میشه

تاحالا نشده یه دل سیر خرید کنم خودش چند سال به چندسال خرید نمیکنه یه ست لباس داره همه جا هم میپوشه

هیچ پس انداز و سرمایه ای نداریم.همیشه دستم زیر سنگ بوده دنبال لباسای شیک و ارزون بودم.خودمم یه کار پیدا کردم سه تومن حقوقشه

بااین اوصاف بچه من آینده ای نداره صد درصد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم . باید خودت یه شغل خوب پیدا کنی . الان جایی که هم بیمه کنن و حقوق بدن کمتر از 7 میلیون نیست . که هم واسه خودت و بچه خرج کنی هم کمک خرج همسرت باشی .

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

قسط برا چی میدین؟ما هم وضع مالیمون خوب نیس وام یا چیز قسطی برنمیداریم چون میدونیم از پس اقساط برنمیایم،اجاره خونه سر به فلک کشیده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

طرف ماهی یک میلیارد درامدشه

چقدر جون بکنه شوهر بدبختم

چقدر خودم عذاب بکشم

نه ناخن میکارم نه مژه نه فیشیال میرم نه لیزر هفت ساله عروسی کردم یبار موهامو تو ارایشگاه رنگ نزدم

قبلا میگفتم‌عیبی نداره خواستگار بی پول باشه جنم داشته باشه

الان میگم پولدار نباشه ، به تنهایی ادامه میدم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

قسط برا چی میدین؟ما هم وضع مالیمون خوب نیس وام یا چیز قسطی برنمیداریم چون میدونیم از پس اقساط برنمیا ...

اگه قسط ندی به هیج جا نمیرسی . من خودم با قسط تونستم چیزی بخرم 

هیچ کس از آینده خبر نداره

خانواده ای میشناختم که با ۷ تا بچه وضع بدی داشتن واقعا، یه خونه ۴۰ متری ، پولشون به هیچی نمیرسید، الان بچه های اون خانواده تو فامیل از همه پولدارترن ماشاالله، بزرگی خدا رو دست کم نگیر، زندگی بالا پایین داره، همیشه اینجوری نمی مونه

کاربر قدیمی

آینده رو کی دیده من دیدم از خانواده ای که پولدار نبودن مهاجرت کردن و وضعشون خوبه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اگه قسط ندی به هیج جا نمیرسی . من خودم با قسط تونستم چیزی بخرم 

شوهرم صب تا شب سرکاره کارشم سنگینه بخایم قسط بدیم به گدایی میفتیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شوهرم صب تا شب سرکاره کارشم سنگینه بخایم قسط بدیم به گدایی میفتیم

دور از جونتون . انشاله درست میشه . اگه بتونی خودتم بری سرکار خیلی خوب میشه