برای خواهرم خواستگار اومده نیشابوری هست از چندنفر چه چیزایی شنیدیم دربارشون اما خودمون تابحال چیزی ندیدیم ازشون
گفتم اینجا بپرسم
اخه ما کلا یه شهر دیگه ایم اینام به واسطه ی همسرم خواهرمو دیدن
میگم کامل بپرسم فردا روزی چیزی شد نگن شماها نگفتین
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما اقوام مشهدی داریم خیلی تعریف نیشابوری ها رو میکنن.از اون آدمهای حساس روی زن ودخترم هستن.میگفت تنها جایی که حاضرم دخترم تنها بره درس بخونه نیشابوره. حالا دیگه نمیدونم بهرحال خوب و بد همه جا هست ولی ظاهرا اکثریت آدمهای خوب وباکلاسی هستن
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
شوهرتون نیشابوریه؟؟ خودتون کدوم شهرید اگه خراسانی باشید رسم و رسومتون نزدیکه بهشون و زی ...
نه شوهرم که نیست اگه بود که میدونستم چجوری ان
یکی از همکاراش هست خواستگار خواهرمه ولی اینجا میگن زیاد جالب نیستن نمیتونم کامل باز کنم میترکونن