2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی نیشابوریا

1635 بازدید | 25 پست

برای خواهرم خواستگار اومده نیشابوری هست از چندنفر چه چیزایی شنیدیم دربارشون   اما خودمون تابحال چیزی ندیدیم ازشون 

گفتم اینجا بپرسم 

اخه ما کلا یه شهر دیگه ایم اینام به واسطه ی همسرم خواهرمو دیدن 

میگم کامل بپرسم فردا روزی چیزی شد نگن شماها نگفتین 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اقوام مشهدی داریم خیلی تعریف نیشابوری ها رو میکنن.از اون آدمهای حساس روی زن ودخترم هستن.میگفت تنها جایی که حاضرم دخترم تنها بره درس بخونه نیشابوره. حالا دیگه نمیدونم بهرحال خوب و بد همه جا هست ولی ظاهرا اکثریت آدمهای خوب وباکلاسی هستن 

حالاچی شنیده درباره نیشابوریها؟ 

بگم میترکونن 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
شوهرتون نیشابوریه؟؟  خودتون کدوم شهرید اگه خراسانی باشید  رسم و رسومتون نزدیکه بهشون و زی ...

نه شوهرم که نیست اگه بود که میدونستم چجوری ان 

یکی از همکاراش هست خواستگار خواهرمه ولی اینجا میگن زیاد جالب نیستن نمیتونم کامل باز کنم میترکونن

آه از نفس پاک تو و صبح نشابور از چشم تو و چشم تو و حجره فیروزه تراشی ... همینو می تونم بگم!

همون.لامصب اسم نیشابور هم در تاریخ همیشه به فرهیختگی وبافرهنگی برده شده.نمیدونم من چرا همینجوری الکی دوست دارم نیشابورو 😊😊

سبزواری ها خوب نیستن

نیشابوری ها تقریبا مثل اونا من برام خواستگار نیشابوری اومد مادر و خواهرش بشدت دخالت می‌کردند پسر دهنش باز نمی‌کرد

البته همه جا خوب و بد داره

شاید بد به پست ما خرده