2777
2789

عزیزم الان تو سنی هستی که خیلی حساسی. نیاز به محبت داری . طبیعی هم هست ولی هر وقت نیاز داشتی سمت جنس مخالف نرو لطفا. تا ۱۸ سالگی خودتو با هنر و ساز و درس و کلاس سرگرم کن . چون اونایی که تجربه شکستو تو سن پایین داشتن زندگیشون نابود شده. ازین مسائل دور باش تمرکزت رو آیندت باشه لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان تو سنی هستی که خیلی حساسی. نیاز به محبت داری . طبیعی هم هست ولی هر وقت نیاز داشتی سمت جنس ...

یباربایه دخترخانمی صحبت میکردم تنها۱۷سالش بودویه بچه داشت بچه دومشم بارداربودمیگفت ۱۳سالگی ازدواج کردم خانوادم مخالف بودن میگفت خیلی پشیمونم وقتی دوستامومیبینم مجردن وچقدرشادن حسرت میخورم میگم کاش شوهرنمیکردم 

کاربردست دونفره 

یباربایه دخترخانمی صحبت میکردم تنها۱۷سالش بودویه بچه داشت بچه دومشم بارداربودمیگفت ۱۳سالگی ازدواج کر ...

آره درسته بعضیا یه آینده ای برای خودشون تصور میکنند که با ازدواج یا دوستی همه چی عالیه ولی خب ۹۹ درصد اونایی که زیر ۱۸ سال وارد رابطه شدند واقعا پشیمونند از عمری که تلف شده 

آره درسته بعضیا یه آینده ای برای خودشون تصور میکنند که با ازدواج یا دوستی همه چی عالیه ولی خب ۹۹ درص ...

خب چون سنی ندارن هنوز تفکرشون بچگونست فکرمیکنن باازدواج به همه چی میرسن ولی کلاتواشتباهن

کاربردست دونفره