2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تو تنش میذاشتی عکس،اون یکی لباسم بذار.اگر دوستش داره بذار بپوشه اذیتش نکن تو ذهنش بمونه😘

اون یکی لباس سنگین تره شیکم هست ولی دور کمرش گشاده براش یه کوچولو اون بالاش سورمه ای دامنش سفیده با گل های سورمه ای رنگ

این لباس تن تنش قشنگه

خوابه واسه همین نتونستم تو تنش عکس بگیرم😂

هشت سالشه

دوستاش که اومده بودن تولد دوستشون یک ماه پیش 

لباساشون خوب بود بد نبود

بانمکه موهاش اگه بلنده خرگوشی ببند با جوراب سفید بلند کفش سفید

موهای پاش خیلی زیاده جوراب شلواری هم دوست نداره واسه همین گفتم این بلنده معلوم نمیکنه

اون سری هم تولد فقط دختر من کفش پاشنه بلند پوشید کف خونه ی اینا هم سرامیکه میترسم بیوفته

اون یکی لباس سنگین تره شیکم هست ولی دور کمرش گشاده براش یه کوچولو اون بالاش سورمه ای دامنش سفیده با ...

عزیزم خدا واستون حفظش کنه💙هرچی دوست داره اجازه بده بپوشه شما موهاشو درست کنه حسابی😍