hiahdhf مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 225 عنوان گاز اوجاق رو چجوری عوض کنممم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست میشه لطفا سریع بگیرین من هی میخوام شیلنگشو بزنم گاز میده نمیدونم چی ب چیه😭😂 1402/05/29 | 07:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 کلیپس داره؟؟ی چیز فلزیه که هر دو سر شیلنگه که وصل میشه به اجاق و کپسول اونو با پیچ گوشتی سفت سفت کن دیگه گاز نشتی نمیکنه 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 نمیدونم چجوری بگم اخههه😂همیشه مامانم انجام میداد این کارارو حالا خوابه دلمنمیاد بیدارشکنم اونی که ۱۸۰ درجه میچرخونی شیر گازه🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂کلیپس روش پیچ داره که سفتش کنی 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
hiahdhf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 225 کلیپس داره؟؟ی چیز فلزیه که هر دو سر شیلنگه که وصل میشه به اجاق و کپسول اونو با پیچ گوشتی سفت ... اصلا سر در نمیارم ولی مرسی از کمکت حس میکنم باید مامانمو بیدار کنم تا یجایی و آتیش نزدم😂
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 اصلا سر در نمیارم ولی مرسی از کمکت حس میکنم باید مامانمو بیدار کنم تا یجایی و آتیش نزدم😂 آره همین کارو کن 😂بعدشم کنارش بمون یاد بگیری 😁 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
hiahdhf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 225 اونی که ۱۸۰ درجه میچرخونی شیر گازه🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂کلیپس روش پیچ داره که سفتش کنی یچیزی هست ب شیر وصله اون کیلیپسه؟
hiahdhf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 225 اونی که ۱۸۰ درجه میچرخونی شیر گازه🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂کلیپس روش پیچ داره که سفتش کنی من همون ک ب شیر وصله میزارم رو گاز بعدش شیر و میچرخونم گاز میده
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 یچیزی هست ب شیر وصله اون کیلیپسه؟ آره😁 روش پیچ داره🤦🏼♀؟؟ 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 ععع انجامش دادم تونستم😂مرسی از کمکاتون😂🤍 خب خداروشکر قشنگ کلیپسارو سفت میکردی 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
hiahdhf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 225 خب خداروشکر قشنگ کلیپسارو سفت میکردی سفت کردم دست شما درد نکنه خیلی کمک کردی❤️❤️
چیدا_ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1743 سفت کردم دست شما درد نکنه خیلی کمک کردی❤️❤️ خواهش میکنم عزیزم 💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞