2777
2789

۳ ماهمه

ویار هیچی ندارم نه ترشی ن شیرینی

به شدت نفسم تنگ شده و بدنم حرارت داره و داغم

خیلی کسلم و ناراحت

بیشتر به پهلوی راست دلم میخاد بخابم

چندتا تعین جنسیت هم انجام دادم از سایت یاد گرفتم دختر نشون داده

سوال دیگه بود بگید جواب بدم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست صورتت تغییر نکرده؟

نه فعلا که نه

پوستم خوب بود هنوزم خوبه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
چیز خواصی نگفتی این برای همه خانم های باردار هست

😂😂 اخه تازه ۳ ماهه

اما خب همش فک میکردم تنگی نفس ماهای اخر میاد

ن همین اول

حسم میگه دختره

میشه حالا واسه منو بگی

من عاشق چیزای ترش و شورم ی مدت هوس سیر ترشی کردم حالت تهوع ندارم حالا ی هفته ای میشه قرص تیروئید مصرف میکنم بعد قرص یکم حالت تهوع دارم که اونم عوارض قرصه همش بی حالم و دراز میکشم از رابطه بیزار شدم 🤦🏼‍♀️

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞