2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟؟؟

146 بازدید | 18 پست

من وقتی از چیزی ناراحت میشم و عصبی میشم نمیتونم به روی خودم نیارم و به همسرم بروز ندم مثلا بگم وقتی آروم شدم مطرحش کنم.شما چجوری عصبانیت خودتون رو کنترل میکنین؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

من تا حد توان صحنه رو ترک میکنم آروم شدم میام صحبت میکنم ولی اگه شرایط ترک صحنه نباشه جر میدم طرف مقابلو🗡️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حد توان صحنه رو ترک میکنم آروم شدم میام صحبت میکنم ولی اگه شرایط ترک صحنه نباشه جر میدم طرف مق ...

همسرم میگه سکوت کن آروم شدی بعد حرف بزنیم ولی 😏توهین نمیکنما ولی زیاد حرف میزنم تا خالی بشم 

همسرم میگه سکوت کن آروم شدی بعد حرف بزنیم ولی 😏توهین نمیکنما ولی زیاد حرف میزنم تا خالی بشم 

اصلا تا دیدی محیط متشنج میشه پاشو برو آشپزخانه برو توی اتاق برو آب بخور کلا از اون فضا دورشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اصلا تا دیدی محیط متشنج میشه پاشو برو آشپزخانه برو توی اتاق برو آب بخور کلا از اون فضا دورشو

سعی میکنم😔کلا آرومم.زندگی قبلم خیلی مشکلات داشتم آستانه صبرم پایین اومده بعضی رفتارها آزارام میده نمیتونم تحمل کنم.دیگه اعصاب تنش ندارم ههش خانواده همسرم عصبیم میکنن

سعی میکنم😔کلا آرومم.زندگی قبلم خیلی مشکلات داشتم آستانه صبرم پایین اومده بعضی رفتارها آزارام میده ن ...

حتما برو پیش روانشناس خیلی میتونه بهت کمک کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کنترل میکنم دیگه

البته گاهی هم نه

من طرف مقابلم چون خودش رو تو عصبانیت کنترل میکنه،راحت ترم

به نظرم با همسرت صحبت کن و بگو در مواقع عصبانیتت اون اروم باشه و سعی کنه موضوع رو کش نده

خودت هم نهایت تلاشت رو بکن منطقی باشی

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  
کنترل میکنم دیگه البته گاهی هم نه من طرف مقابلم چون خودش رو تو عصبانیت کنترل میکنه،راحت ترم به نظ ...

اون سکوت میکنه.دلم میخواد بغلم کنه و آرومم کنه 

اون سکوت میکنه.دلم میخواد بغلم کنه و آرومم کنه 

خوب چرا بهش نمیگی؟الان که آرومین هیچ بحثی ندارین بگو فلانی میدونی من چرا همش تو دعوا و بحث ها بیقرارم همش بخاطر دوری از توعه تو آرامبخشمی هر موقع بحثی پیش اومد بغلم کن نزار بحث بالا بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چرا بهش نمیگی؟الان که آرومین هیچ بحثی ندارین بگو فلانی میدونی من چرا همش تو دعوا و بحث ها بیقرار ...

بهش گعتم همین چند روز پیش همین کار رو کرد خیلی آروم شدم‌.دلم میخواد خودمم یه حرکتی کنم واقعا خوب نیست زود بروز دادن.خودشم میدونه خونشون چیزی بهمم بریزه سریع قیافم نشون میده.اصلا بخاطر همین حرفای نسنجیده مادرش هرگز تنها اونجا نمیرم فقط باهم میریم

بزرگترین مشکل اکثر خانواده های ایرانی حرف نزدنه شما اصلا در این موارد که من خشمگین بودم چجوری آرومم کنی یا توی هرموقعیت چه واکنشی به هم نشون بدین هیچ صحبتی ندارین فقط میخواین توی بحث حرف خودتون رو به کرسی بشونین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توانایی کنترل خشمت ضعیفه مثل من البته من خانم نیستم . ولی روی خودم کار میکنم . 

قبلا اینطوری نبودم انگار دیگه ظرفیت هیچ تنشی رو ندارم.ممنون از شما