2777
2789
عنوان

تاحالا دلتون به حال خودتون سوخته؟

182 بازدید | 17 پست

که واسه شخص خودتون ک اینهمه زجر کشیده گریه کنید و ناز کنید جسمتونو؟؟

چرا من انقدر اینکارو میکنم

کسی دیگه هم این مدلیه؟

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

آره عزیزم شده ولی خودمو مطمئن نیستم ناز کرده باشم یا نه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

من وقتی دیگ ب شدت کم میارم ک صفر صفرم کامل میخوابم رو زمین چشامو می‌بندم از خدا می‌خوام بغلم کنه بعد خودمو بغل میکنم تو زمین مچاله میشم این زمان بدترین زمان منه 

من وقتی دیگ ب شدت کم میارم ک صفر صفرم کامل میخوام رو زمین چشامو می‌بندم از خدا می‌خوام بغلم کنه بعد ...

منم ی همچین مدلی هستم انگار دونفر ادمم دلم ب حال خودم میسوزه واسه خودم گریه میکنم بعد بازوهامو نوازش میکنم تو دلم میگم من هستم گریه نکن

انگار دونفره

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

اره عزیزم اتفاقا داشتم بشوهرم میگفتم غیر از بچگیم ک یادمم نمیاد ،بعد از اون فقط بدبختی رو تجربه کردم

بش میگفتم اخه چرا 

چرا هیچیو نمیتونم خودم انتخاب کنم خونمو هر چیو 

جرا واقعا حتی خوده کشورم داره ب من زور میگه 

خیلی احساس ضعف میکنم خیلی کمم حقم این نبست 

من جوونم ولی حس حوونی ندارم

منم ی همچین مدلی هستم انگار دونفر ادمم دلم ب حال خودم میسوزه واسه خودم گریه میکنم بعد بازوهامو نوازش ...

این اتفاقا خیلی خوبه منتظر کسی نمیشی بلندت کنه گریه هاتو میکنی دادهاتو میزنی خودتو بغل میکنی میفهمی خودتیو و خدا و فردا خیلی قوی تر بلند میشی

اره عزیزم اتفاقا داشتم بشوهرم میگفتم غیر از بچگیم ک یادمم نمیاد ،بعد از اون فقط بدبختی رو تجربه کردم ...

هعی خواهر هعی