2777
2789

یا تق و لق بخونه و ازین بابت ناراحت باشه!

یا انگیزه نداره و اثرگذاری کافی از نمازش ندیده و ..

اگر اینطوره بگین .یا درخواست بدین

من یه پیشنهاد عالی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوندم اما نه اول وقت. یه بار باخودم تصور کردم که ببین امام زمان نماز اول وقت میخونه و یکم که باخودم فکر کردم دیدم روم نمیشه وقتی امام زمانم در حال رکوع و سجده است کمر صاف کنم و راست راست راه برم.  کسی که نماز اول وقت میخونه داره پشت سر امام زمان نماز میخونه

من میخوندم اما نه اول وقت. یه بار باخودم تصور کردم که ببین امام زمان نماز اول وقت میخونه و یکم که با ...

چه توصیف زیبایی ، التماس دعا دارم عزیز.‌‌‌.‌.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها

تجربه ای که من کسب کردم و برای خودم وااااقعا اثرگذار بود رو میخوام بگم.

یه سری توضیحا و راهکارها هست و یه کتاب که نه خیلی طولانیه و هم خیلی روون و راحته. 

موافقین ی گروه بزنیم تو ی پیام رسان و باهم شروع کنیم و متن و خلاصه کتابم اونجا بزارم هرروز تا چهل روز تموم کنیم ؟

یا همینجا فشرده بگم و کتابم معرفی کنم تموم؟

خودم اولی رو پیشنهاد میکنم

من دقیقااااا همین بودم بابام 6سال پیش رف کربلا از اونجا بجز چیزای دیگش که خرید واسم یه چادر نماز خیلی قشنگیم خرید من از اونموقه نمازمو شروع کردم خوندم چند ماه بعدش تاثیرشم دیدم یسالی بود تو اقدام بودم دکتر و اینور و اونور جواب نگرفتم بالاخره خدا بهم یه دختر خوشگل داد و سال بعدشم پسرمو تا الان فقط وقتاییکه پریودم نخوندم وگرنه همه رو خوندم ببخشید اینقد طولانی شد ولی میخوام به اوناییکه تنبلن و امروز و فردا میکنن بگم نمازتونو بخونید از نون شبتونم واجبتره مطمعن باشین تاثیر نماز خوندنو تو زندگیتون میبینین

بچه ها تجربه ای که من کسب کردم و برای خودم وااااقعا اثرگذار بود رو میخوام بگم. یه سری توضیحا و راه ...

عزیزم اینجا بگو خیلیا ببینن ثواب هم داره برای تو 

چون کم میان گروه بززنن در ضمن اگه تو نت کسی سرچ کنه در مورد نماز تاپیکت میاد براش میخونه

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹