2777
2789
عنوان

کسی هست قلبا دلش بخواد نماز بخونه ولی نخونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 72 پست
ممنون عزیزم  راستش من از وقتی خدا رو شناختم نماز خوندن برام خداروشکر راحت شده به عشقش میخونم&n ...

شما مگه توی نماز به پیامبر و بندگان صالح خداسلام نمیدین؟

ویا توی تشهد به این شهادت نمیدین که حضرت محمد پیام خدارو به ما میرسونه؟

خب همین حضرت محمد بهش شهادت میدی ک قولش قول خداست

میگه بااهل بیت من دوست باشید و مودت داشته باشید.

خودش میگه من و علی پدران امت شماییم هرچی میخواید از ما بخواید مابهترین واسطه نزد خداهستیم.

خدا و نمازش رو جز پیامبرو اهل بیت چه کسی ب ما معرفی کرده؟

قران میگه شهدا زنده هستن و گواه هستن.

البته ‌اینارو دلی گفتما

وگرنه که قصد دخالت یا عیبجویی ندارم بخدا قسم.

درکل برای منم دعاکنین. خیلی خیلی محتاج دعاتونم🌹

چ پیشنهادی

۱_از امام زمانتون بخواین کمکتون کنه و شمارو اهل نماز اول وقت بکنه

۲_۴۰ روز زیارت عاشورا هدیه کنین به شهیدعباس دانشگر تا واسطه شه شما همت پیداکنین و نماز مقبول بخونین.

این شهید دانشگر شهید فوث العاده عجیبیه بچه ها توی حاجت دادن.جدی میگم.. من بار ها معععجزه دیدم ازش با چله ی زیارت عاشورا

۳_شروع کنین کتاب ((چگونه یک نماز خوب بخوانیم)) از علیرضا پناهیان رو حتما حتما بخونین . و سعی کنین هر فصل رو ک مسخونین توی نمازتون پیاده کنین.

بچه ها فقط از فردای پریودتون تا پریود بعدی شروع کنین خودتون رو ملزم کنین این ۳تا مولفه رو پیاده کنین تحت هرررشرایطی بود.

قول میدم از اون به بعد نگاهتون و حستون به نماز کااملا تغییر کنه.

فقط یه چیزی

اولین شرط اثر گذاری نماز صحیح بودن احکام نماز

طبق فتوای همه ی مراجع باید نماز رو با تلفظ صحیح بخونین

پس تلفظشو یادبگیرین و چند روز سختیشو بجون بخرید.

پس اول وقت و بااحکام و تلفظ درست

میدونم شیطان همه تلاششو میکنه بزرگ و سخت و .. نشون بده و بگه وللل کن بابا حوصله داری!

ولی بخدا ضرر نمیکنین.

۱ بار اینکارو بکینن ک من گفتم.

نهایتا هیچ فرق خاصی با قبل ندارید و چیزیو از دست نمیدیدن دیگه!

ولی من تضمین میکنم قول میدم پشیمون نشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مگه توی نماز به پیامبر و بندگان صالح خداسلام نمیدین؟ ویا توی تشهد به این شهادت نمیدین که حضرت م ...

فذات عزیزم محتاجیم به دعا 

ولی از من بع تو نصحیت مستقیم از خدا بخواه امتحان کن ضرر نداره ک موفق باشی ❤

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
اره من همینجا بگو

۱_از امام زمانتون بخواین کمکتون کنه و شمارو اهل نماز اول وقت بکنه

۲_۴۰ روز زیارت عاشورا هدیه کنین به شهیدعباس دانشگر تا واسطه شه شما همت پیداکنین و نماز مقبول بخونین.

این شهید دانشگر شهید فوث العاده عجیبیه بچه ها توی حاجت دادن.جدی میگم.. من بار ها معععجزه دیدم ازش با چله ی زیارت عاشورا

۳_شروع کنین کتاب ((چگونه یک نماز خوب بخوانیم)) از علیرضا پناهیان رو حتما حتما بخونین . و سعی کنین هر فصل رو ک مسخونین توی نمازتون پیاده کنین.

بچه ها فقط از فردای پریودتون تا پریود بعدی شروع کنین خودتون رو ملزم کنین این ۳تا مولفه رو پیاده کنین تحت هرررشرایطی بود.

قول میدم از اون به بعد نگاهتون و حستون به نماز کااملا تغییر کنه.

فقط یه چیزی

اولین شرط اثر گذاری نماز صحیح بودن احکام نماز

طبق فتوای همه ی مراجع باید نماز رو با تلفظ صحیح بخونین

پس تلفظشو یادبگیرین و چند روز سختیشو بجون بخرید.

میدونم شیطان همه تلاششو میکنه بزرگ و سخت و .. نشون بده و بگه وللل کن بابا حوصله داری!

ولی بخدا ضرر نمیکنین.

۱ بار اینکارو بکینن ک من گفتم.

نهایتا هیچ فرق خاصی با قبل ندارید و چیزیو از دست نمیدیدن دیگه!

ولی من تضمین میکنم قول میدم پشیمون نشید🌹

فذات عزیزم محتاجیم به دعا  ولی از من بع تو نصحیت مستقیم از خدا بخواه امتحان کن ضرر نداره ک موف ...

چشم عزیزم منکه همیشه از خداهم مستقیم میخوام

خداکه از رگ گردن به من نزدیک تره

این دوتا اصلا باهم تعارض و منافاتی نداره

فدات ممنونم‌گلم

فذات عزیزم محتاجیم به دعا  ولی از من بع تو نصحیت مستقیم از خدا بخواه امتحان کن ضرر نداره ک موف ...

راستی اگر ما شک داشته باشیم که ایا درسته یانه یا ایا روایات و تواریخ و..دست کاری شده درسته یانه

فقط به قران هم رجوع کنیم

توی سوره مائده اومده برای تقرب به خدا میتونید از یه وسیله و واسطه استفاده کنین و یا توی سوره یوسف

برادرای یوسف میان به بعقوب نبی میگن پدر تو پیامبرخدایی ما گناه کردیم..تو واسطه شو و برای ما نزد خدااستغفار کن و دعامون کن

ک حضرت یعقوب قبول میکنه و براشون طلب استغفار میکنه.

به نظرم اگر کار پسندیده ای نبود نه ایه قران پیشنهاد میداد

نه پیامبرخدا میپذیرفت

البته این نظرمنه

راستی اگر ما شک داشته باشیم که ایا درسته یانه یا ایا روایات و تواریخ و..دست کاری شده درسته یانه فقط ...

ععزیزم تو کل قرآن فقط گفته خدارو بپرستید از خدا بخوایید همین واسطه در کار نیست .برادران یوسف خودشون پشیمون شدن از خدا طلب بخشش کردن بعد از پدر خواستن اونم برای بخشیدن دعا کنه میدونی چرا چون حق پدر رو ادعا نکرده بودن .به پدر دروغ گفته بودن .چندین سال پدر اشک میرخت به خاطر دورغ و نیرنگ برادران یوسف پس یعقوب اینجوری دعا کرد خدایا من بخشیدمشون از حقم گذشتم تو هم ببخش 

همین

ععزیزم تو کل قرآن فقط گفته خدارو بپرستید از خدا بخوایید همین واسطه در کار نیست .برادران یوسف خودشون ...

خب قاعدتا باید از پدرشون جدا بخاطر حقش عذر خواهی میکردن

از خداهم به خاطر گناهشون

چرا از پدرشون که پیامبرخدا بود خواستن که براشون طلب استغفار کنه و چرا اون پذیرفت؟

به عنوان پیامبر نباید میگفت نه نه من نباید دعاکنم باید خودتون از خدامستقیم بخواید؟نباید راهنماییشون میکرد؟

ععزیزم تو کل قرآن فقط گفته خدارو بپرستید از خدا بخوایید همین واسطه در کار نیست .برادران یوسف خودشون ...

حالا اونم هیچی باباشونه

قوم بنی اسرائیل چی؟

حتی نمیگم تفسیر قران فقط معنی قران خیلی جاها خیلی واضح گفته که هر قوم خیلی جاها پیامبرشون رو به عنوان شخص ابرو دار و مقرب واسطه قرار دادن که دعاشون مستجاب شه یا گناهشون بخشیده شه

چون معنی آیه و تفسیرش فقط در همین حد نازل شده اینم فقط به خاطر حق بر گردن تا حالا دقت کردی هیچ یکی ا ...

پس این آیه که میگه و گمان نکنین کسانی که در راه خدا از دنیا رفته اند مرده هستند بلکه اینها زنده هستن و نزد پروزدگاشان روزی میخورن با این حرف شما در تضاد هست که!

ادم زنده گیرندگی داره 

پس این آیه که میگه و گمان نکنین کسانی که در راه خدا از دنیا رفته اند مرده هستند بلکه اینها زنده هستن ...

ععزیزم زندن ولی این دنیا نه تا وقتی میتونی واسطه بدی ک زنده باشن و تو این دنیا گیرندگی داشته باشن اونا اون دنیان دیگه نمتوننن به این دنیا وصل شن تنها خدا و فرشتگان خدا میتونن در این دنیا و آن دنیا باشن. تو از یه مرده نمیتونی بخوای برات کاری کنه .دیدی از یه فرد مومن میخوای در حقت دعا کن قبول بشه چون پیش خدا عزیزه ولی این دنیاست گیرندگی داره روح خدا تو وجودش من برات هر چقدر توضیح بدم تو قبول نمیکنی

ععزیزم زندن ولی این دنیا نه تا وقتی میتونی واسطه بدی ک زنده باشن و تو این دنیا گیرندگی داشته باشن او ...

واژه ی حی یعنی زنده

زنده یعنیکسی که هم اثر میگیره هم اثرمیبخشه

اگر ملاک شما تکون خوردن جسم هست

بله مردن

اما درواقع  روح به جسم معنا میده و اون فرکانس رو با روحتون دریافت میکنین نه صرفا یه مشت پوست و استخوان ک ابزار هست برای زندگی توی این دنیا.

حالا این روح که بُعد اصلی وجود ماست و فقط از ماشین و ابزارش پیاده شده هست!

اثرپذیری و اثرگذاریشم هست

خداهم تو کتاب اصلیش مستقیمامیگه فکر نکن مرده 

من حرفم رو بر اساس عقل و ایه ی قران گفتم

اما برای حرف شما سندی ندیدم.

حقیقتا قانع نشدم.

ولی خب حتما ک نباید حتماهمو قانع کنیم.

همینکه تونستیم محترمانه دیدگاه همو بشناسیم و نظرمونو بگیم خودش خیلی خوبه و اطلاعات عمومیمون زیاد شد.

امیدوارم عاقبت هردومون بخیر بشه و اونچه ک درسته و خیره واقعا برای جفتمون اتفاق بیوفته.

واژه ی حی یعنی زنده زنده یعنیکسی که هم اثر میگیره هم اثرمیبخشه اگر ملاک شما تکون خوردن جسم هست بل ...

ممنون همچنین برای شما اینم بگم چند بار قران رو خوندم 

تو هم به فارسی بخون با دقت . یه روزی به حرفم میرسی ولی ان شاءالله زود برسی چون به تموم خواسته هات میرسی موفق باشی