دیگه خسته شدم با همه عالم و آدم قهره هیجا نمیره منم نمیزاره برم همه رفت و امداش ب یه هفته نمیکشه باز قهر میکنه با همه دیگه دلم پوسید باور کنید تا حالا تنهایی حتی خونه پدرو مادرم نرفتم خودشم ک همش قهره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پارانویید هستباور نکرده حرفتو فکر کردی رفتی داری دروع میگی تو هم خودت دیگه شورشو در میاری ...
تو دعوا میگه دیگه من از کجا بدون تو دروغ دیگه ای ب من نگفتی حالا انگار من بیچاره کجا رفتم ۷ساله ازدواج کردم یبار تنها جایی نرفتم خودشم ک همیشه باهمه قهره کی بشه که آشتی باشه باهم بعد سالی بریم بیرون
مثلا از دوران عقد با شوهر خواهرم لج شد فقط بخاطر این ک اون نظامی بود گفت تاریخ عقد فلان روز من نیستم یه روز دیگه بزاریم منم باشم همینو تو دلش بزرگ کرد تا چندسال اصلا این بود خونه مامانم نمیرفت
تو دعوا میگه دیگه من از کجا بدون تو دروغ دیگه ای ب من نگفتی حالا انگار من بیچاره کجا رفتم ۷ساله ازدو ...
کنترلگره
و همونطور که گفتم پارانویید هم است
پیرت میکنه این رفتاراش
مگر اینکه بزنی به بی خیالی و خوش بودن با پولاش
اینم ورژن اایی که مثل شما بودن، هیچوقت این راه رو انتخاب نکردن اطرافم که یدونم جواب میده یا نه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
کنترلگره و همونطور که گفتم پارانویید هم است پیرت میکنه این رفتاراش مگر اینکه بزنی به بی خیالی و خ ...
اره وحشتناک زیر نظر میگیره همه چیو اصلا نمیتونه نه رو تحمل کنه مثلا بابابام بخاطر این قهر کرد ک قرارشدبریم مسافرت بابام گفت همه برید من نمیام بخاطر همین کلا با خانوادم قطع رابطه کرد ک منو جلو همه ضایع کرده ک نمیام در حالی ک بابام خیلی آدم آروم و مظلمیه طفلی مریضه حوصله مسافرت نداره
منظورم رفتار خود شماست شاید بهش اونجور که باید توجه نمیکنی توی همه مسائل کمبودی حسمیکنه و عصب ...
اول ازدواج تو عقد یه عشقم گفتم پشت تلفن انقد خندید مسخره کرد ک دیگه روم نشد از این کلمات استفاده کنم تو تلوزیون هرکسی میبینه محبت میکنن زنو وشوهراهمش میگه آه آه حال آدم بد میشه از کارای اینا اخلاقش مثل مردای قدیمه