2777
2789
عنوان

حالت تهوع و اسید معده در هفته۳۷

115 بازدید | 20 پست

سلام خانما به نظرتون خطرناکه برم بیمارستان؟

از صبح هرچی خوردم حتی آب بالا اوردم الانم به حدی حالم بده که معذرت میخوام آب زرد بالا میارم آب بچه کم نمیشه 

معدم آتیشه

۱۳روز دیگه زایمانمه

قرص دمیترون خوردی؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا ۳۷ هفته میرم ببین بچه شما در طول شبانه روز همش بیداره و تکون میخوره؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

برم زایشگاه؟

اگه دسترسی ب دکتر زنان داری برو پیشش یا بیمارستان پیش پزشک عمومی یا همون زایشگاه برو اونجا دکتر شیفت هس صدرصد قبلا هم بالا میاوردی؟؟

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
من فردا ۳۷ هفته میرم ببین بچه شما در طول شبانه روز همش بیداره و تکون میخوره؟

نه عزیزم 

دکترم گفت جاش تنگه فقط باید تکون هاشون در روز ۹تا۱۰تابشه اگه حس کردی کمه یه چیز شیرین بخور تو یه ساعت ۴تا بزنه اوکیه

قبلا میخورم الان نه ترسیدم برای بچه بد باشع 

ن عزیزم بد نیست منم مشکل شمارو دارم هم ترش کردن هم حالت تهوع دکتر بهم قرص دمیترون داد اگر تکونای بچت خوبه لازم نیست ی قرص دمیترون بخور اوکی میشی آروم باش عزیزم استرس برات خوب نیست

ن عزیزم بد نیست منم مشکل شمارو دارم هم ترش کردن هم حالت تهوع دکتر بهم قرص دمیترون داد اگر تکونای بچت ...

مرسی عزیزم 

قرص برای ۵ماه پیشه‌تاریخ مصرف داره هنوز ،؟

نه عزیزم  دکترم گفت جاش تنگه فقط باید تکون هاشون در روز ۹تا۱۰تابشه اگه حس کردی کمه یه چیز شیری ...

وای خدا خیرت بده من این چندروز مردم از استرس همش فکر میکردم باید همش بیدار باشه و تکون بخوره ی وقتایی تکون نمیخوره میمیرم و رنده ممیشم

وای خدا خیرت بده من این چندروز مردم از استرس همش فکر میکردم باید همش بیدار باشه و تکون بخوره ی وقتای ...

نه بچس دیگه خسته میشه لالا میکنه فقط خیلی حواست باشه که تکون بخوره در روز یا شب تکون هاش مهنه