در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فردا ۳۷ هفته میرم ببین بچه شما در طول شبانه روز همش بیداره و تکون میخوره؟
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
ن عزیزم بد نیست منم مشکل شمارو دارم هم ترش کردن هم حالت تهوع دکتر بهم قرص دمیترون داد اگر تکونای بچت خوبه لازم نیست ی قرص دمیترون بخور اوکی میشی آروم باش عزیزم استرس برات خوب نیست
نه عزیزم دکترم گفت جاش تنگه فقط باید تکون هاشون در روز ۹تا۱۰تابشه اگه حس کردی کمه یه چیز شیری ...
وای خدا خیرت بده من این چندروز مردم از استرس همش فکر میکردم باید همش بیدار باشه و تکون بخوره ی وقتایی تکون نمیخوره میمیرم و رنده ممیشم