2777
2789

مثلا جمله ای که از زبون کسی شنیدید، یا خاطره کوتاهی، یا شعر و متن قشنگی که با مرورش حالتون برای لحظه ای خوب میشه

یبار راننده اسنپ بهم گفت ممنون که با بوی ادکلن تون ماشین منو خوشبو کردین 

یبار خانم همسایه مون که خیلی با ایمان و اهل ذوق هست تو آسانسور گفت ممنون که عصرا که از سر کار میام با صدای سازی که می‌زنی و یه کمی میاد خونه ی ما صداش ، خستگی منو رفع میکنی 

تو فرهنگسرا بهم یه خانم گفت که چهره ات بهم حس دلنشین خواننده مرضیه رو داد رفتم تو اون دوران برای من حس خوبی بود 

یبارم عید رفته بودم گرجستان یه خانم ایرانی گفت با این لباست انگار از وسط پینترست اومدی بیرون خیلی ذوق کردم 

اها یبارم یه آقایی به من و همسرم گفت تازه ازدواج کردین گفتیم نه الان پنج ساله گفت پس چرا اینقدر تازه موندین 🤗بعضی ها کلامشون کلام خداست بس که زیبا حرف میزنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن

او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
یبار راننده اسنپ بهم گفت ممنون که با بوی ادکلن تون ماشین منو خوشبو کردین  یبار خانم همسایه مون ...

چه خوب که این جملات به ظاهر ساده اینقدر قشنگ توی خاطرت مونده و وقت گذاشتی برامون نوشتی

چه خوب که این جملات به ظاهر ساده اینقدر قشنگ توی خاطرت مونده و وقت گذاشتی برامون نوشتی

عزیزم ممنون آره همیشه تو ذهنم می مونه عوضش تا دلت بخواد حرفای بد از طرف پدرشوهرم و خواهر شوهرم میشنوم که پشت سرم میگن با اینکه خودشون رو مذهبی میدونن زبونشون مثل مار هست خدا بهشون رحم کنه 

چه زیبا و عمیق...الهی که ناممکن های زندگی هممون به لطف خداوند ممکن بشه روزی

امین البته با صلاحدید خالقمون🌹🌹

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
عزیزم ممنون آره همیشه تو ذهنم می مونه عوضش تا دلت بخواد حرفای بد از طرف پدرشوهرم و خواهر شوهرم میشنو ...

من که حس خوبی از صحبت هات گرفتم و به نظرم دختر خوش قلبی میای. الهی که خدا هدایتشون کنه. بعضی حرف ها کلی معجزه با خودشون دارن و بعضی حرف ها مثل تیر به قلب آدم فرو میرن...