2777
2789
عنوان

آخ خدابا این مرد چیکار کنم واقعا

198 بازدید | 9 پست

بچه ها خواهشا نمک رو زخم نباشید

قصدم فقط درد دله...دلم داره میترکه به هیچکسم نمیتونم بگم

بچه ها شوهرم خیلی چشم ودل گشنه ست...خداییم ازهرچیزی داشته باشه باز یجا بریم یه چیزی ببینه ک به کار بیاد بر میداره انگار عادتشه...خودمم کشتم عوض نشد اصلا تو ذاتشه

این اواخر هم خونه مامانم یه غلطی کرد آبروم برد

دلم خیلی شکسته 

اصلا نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخواد باهاش ادامه بدم ولی بچه هام چی میشن؟

اصلا کدوم گوری برم

خانواده پشتم نیستن

خونه به نامم ولی انقد شوهرم کله خر و ....ک ترجیح میدم باهاش بمونم وتحمل کنم تا اینکه به جدایی فکر کنم....

گیر کردم نه راه پس دارم نه راه پیش

چه غلطی کنم واقعا

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دستش کجه ؟

بله

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
سلام ، باهاشون در این مورد مستقیم و جدی صحبت کردین؟ بدون دعوا و کنایه منظورمه .

هیچوقت قبول نمیکنه و اصلا منطقی نیست و قاطی میکنه

کلن شخصیتش یجوریه ک مثلا در هر موردی ک قانعشم کنم عین بچه ها بعد مدتی فراموش میکنه و باز همثن کارو تکرار میکنه

اصلا ازش خسته شدم پلم نمبخواد باهاش صحبت کنم و مساله ای رو بخام حل کنیم...دیگه توان و قدرتشو ندارم

ای وای  قبول نمیکنه بیاد مشاوره ؟ بخاطر آینده بچه هات

بنظر خودش خیلی ادم اوکیه...و درهر موردی بقیه مقصرن و این ادم اصلا بدی نداره 

اصلا میدونی حس میکنم همیشه تو ذهنش درگیره همش تنش داره اروم نیست نمیدونم منظورمومیفهمی یان

اره انگار خود درگیری داره

بله

بعداز پانزده سال زندگی توان ادامه ندارم

پشت و پناه ندارم

بچه ها این وسط...

معجزه هم نمیتونه زندگی مو درست کنه

هیچوقت قبول نمیکنه و اصلا منطقی نیست و قاطی میکنه کلن شخصیتش یجوریه ک مثلا در هر موردی ک قانعشم کنم ...

عزیزم متوجه منظورتون شدم ، ایشون به این ویژگی عادت کردن و این که بخواد این عادت از سرشون برداشته شه یک شبه اتفاق نمیفته و در طول زمان باید درست بشه . شاید این رفتارشون به خاطر یه سری اتفاق ها و چیزهایی باشه که از بچگی و نوجوونی پشت سر گذاشتن به نظر من هم باید از مشاور راهنمایی گرفت . مستقیم بهشون نگین که مشکل دارن و باید مشاوره بشن چون بدتر انکار میکنن ، به جاش بگین برای رفع مشکلاتمون با هم دیگه بریم پیش مشاور تا به هردومون کمک کنه .

یا علی (ع) ❤️