2777
2789

هر جا از گوگل پیدا کردم تماس گرفتم ۲۷۰۰ یا ۴ یا۵ تومن واسه ختنه میگیرن میشه راهنمایی کنین بگین جایی که قیمت کم بگیرن هست ؟ یا همینه همه جا؟ کجا ببرم دکتر خوبی اگه میشناسین 

من پیش دکتر احمد خالق نژاد طبری بردم عالی بود عالی بدون ذره ای اذیت و درد

اواخر ۹۹ شد ۱.۵۰۰

الان نمیدونم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten/

ببرش پیش دکتر رسولی. من پسر دومم رو بردم پیشش حین جراحی که بچه کلا خواب بود و بعد جراحی در حد دو دقیقه گریه خفیف کرد و کلا دیگه تا فرداش جیکش در نیومد. اخر ختنه یه دارو واسه خود دکتر بود بهمون داد که موضعی بود خوراکی نبود بچه کلا اروم اروم بود. کلا انگار تنها پزشکی هست که داره کار ختنه انجام میده فقط. حتی ویزیت عادیم نمیرسه انجام بده. مطبشم غولغولست. یه شماره ازش دارم. بزنگ سوالاتتو بپرس.

09128394756