2777
2789
عنوان

علائم بارداری ندارم

101 بازدید | 14 پست

سلام ۳۵ سالمه ۱۱ روز پیش دوتا امپولhcgزدم در روز ۱۲ پریودم تا یکی دو روز پیش سردرد شدید کمردرد شکم درد سرگیجه داشتم ولی از امروز اصلا علائم ندارم امروز روز ۲۳ سیکلمه دوره هتم ۳۲روزه است امروز بی بی چک زدم منفی بود ناامیدم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم.خواهر شوهر من اینقدر من و جاری هامو اذیت کرد از اول ازدواجمون بگیر تا حاملگیمون بعد ۴۰ سال خودش شوهر کرد الان حاملس تازه الان ۵ ماهشه ب ما خبر دادن ک حاملس حکمت خدارا شکر نمی‌دونم چی بگم نمی‌دونم هر چی ظالم تر سالمتر

۹روز جلوتر که معلومه منفی در میاد.بی بی چک روژان ۴روز قبل از پری نشون میده. چرا دکتر واست آمپول تجو ...

روز ۱۲ سیکلم که رفتم سونو کرد نوشته تخمدان pcoیه فولیکول در تخمدان چپ به اندازه ۲۰×۲۱

اها تنبلی داری.من همسن شمام.به دکتر گفتم آمپول بنویسه گفت لازم نیست

چند وقت اقدامین؟؟خیلی امپول مزخرفیه تا دو سه روز پیش از کمردرد داشتم میمیردم امروز کلااااا یه ذره هم علائم ندارم

چند وقت اقدامین؟؟خیلی امپول مزخرفیه تا دو سه روز پیش از کمردرد داشتم میمیردم امروز کلااااا یه ذره هم ...

اینکه به قصد بارداری و با جدیت باشه ۲ماهه.من سرخود فقط قرص کلومیفن خوردم این ماه.اصلا حوصله انتظار ندارم.گفتم شاید این آمپوله زودتر جواب بده

اینکه به قصد بارداری و با جدیت باشه ۲ماهه.من سرخود فقط قرص کلومیفن خوردم این ماه.اصلا حوصله انتظار ن ...

امپولی نیست که بخاهین سر خود برین تزریق کنین کلی عوارض داره حتما برین اول یه دکتر خوب

ایشالااااا خیلی زود دانتون سبز میشه

واسه منم دعا کنین خیلی استرس دارم