2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حساسیت زدایی کردم بستریش کردم.و تا شش ماه آمپول زولیر الانم فقط مونته لوکاست و سیتریزین

سیتریزین علایمش رو کم میکنه؟ خواب اور نیست؟

من پسرم الرژی غذایی داشت تبریز تحت درمان دکتر شبستری بود ی سری دارو براش تجویز میکرد همیشه ک الان بعضیاش یادم رفتن چی بود... حالا بعد ۵سال گذشت زمان دختردار شدم و الان دخترمم دقیقا همین الرژی رو داره ولی این بار بخاطر تست ک اذیت کننده هست نمیخوام ببرم دکتر میخوام پرهیز غذایی رو کامل رعایت کنم و داروهاش رو بگیرم استفاده کنم

بچتون به چی آلرژی داره

گل و گیاه

مربای گل سرخ عسل

پر و پشم

گردوخاک

رطوبت

کاکائو قهوه

سیر و پیاز

گردو

بادام

تخم مرغ

کیوی پرتقال موز

لبنیات گاوی

گوجه

نان

اینا برا پسرم بود ک الان دخترمم داره

من حساسیت زدایی کردم بستریش کردم.و تا شش ماه آمپول زولیر الانم فقط مونته لوکاست و سیتریزین

علایمش چی بود ک سیتریزین استفاده میکنه؟ برا پسرم هیدروکسیزین میدادم ولی بعدا متوجه شدم ک عوارضش زیاده براهمین الان نمیخوام ب دخترم بدم