2777
2789
عنوان

خانما راهکار بدین«ivf»

328 بازدید | 17 پست

این ماه قراره ان شاالله انتقال بدم ولی امروز دهم سیکلمه دکتر سونو کرد با تعجب گفت استرادیول میخوری گفتم آره روزی ۳تا دادین منم خوردم گفت نیومده بالا ضخامت رحمت، گفت خیلی نازکه هنوز، بعد استرادیول رو روزی دوبار کرد هردفعه یکی بخورم یکی واژینال، باز تا آخر هفته برم ببینه چجوری شده

ناراحت شدم اینجوری گفت فکر میکردم حتما این ماه میرم واسه انتقال

راهکاری اگه دارین واسه بالا رفتن ضخامت رحم بگین لطفا

درضمن شکمم رو هر روز با روغن سیاهدانه چرب میکردم که بهتر باشه🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم خوردن لوبیا سبز کمک میکنه  راستش از لحاظ علمی نمیدونم چقدر درسته

بیشتر واسه بعد از انتقال شنیدم، واسه الانم پس اگه خوبه شروع کنم از فردا

بعد نمیدونین چجوری میخورن؟ آب پز ؟

بیشتر واسه بعد از انتقال شنیدم، واسه الانم پس اگه خوبه شروع کنم از فردا بعد نمیدونین چجوری میخورن؟ ...

من از یه ماه قبل انتقال میخوردم بعد انتقال دیگه نخوردم 

راستش من توی لوبیا پلو می‌ریختم زیاد یا تو خوراک لوبیا 

عزيزم بلخشيد ميپرسما اما هزينه اي وي اف با داروهاش و همه چيش چقد درمياد؟ براي كسي ميخواستم بپرسم

عزیزم هزینه ی ثابتی نداره واسه هرنفر یه جور دارو تجویز میشه

مثلا من دارو زیاد داشتم خیلیاشم خارجی بود شاید ی نفر به داروی کمتری نیاز داشته باشه یا ایرانیشم روش جواب بده

هزینه های ثابتش یکی تخمک کشی هست که ازادش ۱۵ تومن هست، نگهداری جنین ها واسه یکسال ۶تومن، انتقال هم ۶تومن

۴۰تومنی باید حساب کنن دیگه

من از یه ماه قبل انتقال میخوردم بعد انتقال دیگه نخوردم  راستش من توی لوبیا پلو می‌ریختم زیاد ی ...

آها یعنی مثل استامبولی ، پس اینجوری بهتره میشه وعده غذایی دیگه

مرسی عزیزم، دعا کن ان شاالله برسم به انتقال

دکترم آمپولای انوکسا رو هم واسم از امشب شروع کرده گفته هرشب بزنم، واسه انتی تی پی او هم که بالا بوده پریدنیزولون داده، این داروها رو علاوه بر استرادیول استفاده میکنم حداقل الکی نباشه

من از یه ماه قبل انتقال میخوردم بعد انتقال دیگه نخوردم  راستش من توی لوبیا پلو می‌ریختم زیاد ی ...

عزیزم شما استرادیول رو خوراکی فقط استفاده کردین یا واژینالم داشتین؟

نمیدونم چجوری واژینال بزارم اون قرص ریزو