2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهای اول سخته کم کم

یاد می‌گیری بدون اون زندگی کنی و دلتنگش نمیشی و بدی‌هاشو یادآوری کن مدام به خودت و مطمئن باش که کار درستی کردی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

همینکارو میکنم💔

سرچ کن تو نی نی سایت جداشدن و رفتن و دلتنگی و ...بخون حرفای بقیه رو ،بدونی تنها نیستی عزیزم

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
اخه دیگه چقد باید بگذره ک عادت کنم شد ۷ ماه💔

کارهاییکه باید انجام بدی هیچ عکس و فیلمی ازش نداشته باشی چت نداشته باشی ویس نداشته باشی تمام خاطراتشو سعی کن از ذهنت دور کنی و سعی کن اصلاً بیکار نمونی چون همین بیکار بودن باعث میشه تو خیلی بهش فکر کنی آهنگ‌های غمگین اصلاً گوش نده

سعی کن اینقدر وقت خودت رو مشغول کنی که اصلاً حواست نره پیش خاطراتتون

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ینی چی

کاش هیچوقت نفهمی من چی میگم...

عاشق کسی شدم ک آشنایی کوچیکی داریم از اقوام هست ولی از حس من بی خبره و حتی تاحالا باهم حرف هم نزدیم..مسخرس نه؟؟؟ کسی رو دوست داشته باشی ک خبر نداشته باشه و درست تورو نشناسه 

دله دیگه ، لعنت بهش....

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)