2821
2789
عنوان

بدترین اتفاق زندگیم

349 بازدید | 18 پست

ها من ۶ سال با یکی رفیق بودم ب قصد ازدواج اومد جلو بعد زد زیرش من ۱۶ سالگی باهاش رفیق شدم . بعدش خلاصه میگم ازش جدا میشم میگفتم جلو نمیای دوباره پیام میداد میگف ن میام فرصت بده . تا اینکه پارسال برام خواستگار خوب اومد بهش گفتم میخوام بیارمش باهاش حرف بزنم جلو میای یا ن گف برو بسلامت . بعد منم بلاکش کردم رفتم با اون آشنا شدم . اینم حالا هی زنگ و پیام دلم تنگ شده بیا ببینمت( دوست پسرم) . تا اینکه متوجه شدم خواستگارم مشکل داره و ریسکه باهاش ازدواج کنم بعد دوباره رفتم با دوست پسرم.  گفت آره من بهم فرصت بده میام خواستگاریت . منه ساده قبول کردم . بعدش گف واس رفاقت میخوامت . ادامه میگم 

بعد دوست پسرم باهاش رابطه داشتم دیروز باهاش دعوام شد چون ازش بدم میاد و واقعا دوسش ندارم بدی کرد بازیم داد . گفتم پول ترمیم بده ی جور رفتار کرد انگار خودش اینکار  نکرده . بعد من رابطه اولم خونریزی نداشتم گف اره تو پرده نداری ک ترمیم کنی و فلان من خودم پشیمونم باهاش رابطه داشتم فک میکردم میاد منو میگیره فک نمیکردم بزنه زیرش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خودت ضربه نزن. بدترین ضربه رو خودآدم به خودش میزنه. چشم و گوشت رو نبند و عاقل باش

میشه یه راهنمایی بهم کنی؟

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
بعد دوست پسرم باهاش رابطه داشتم دیروز باهاش دعوام شد چون ازش بدم میاد و واقعا دوسش ندارم بدی کرد باز ...

الان نمیتونم با این کنار بیام این آدم انقدر عوضی بوده منو واس رابطه میخواست فقط. اون همش منو تحت فشار میذاشت باهام رابطه داشته باش ما مال همیم

جانم عزیزم

من با یکی هستم همش میگه نمیشه ک ولی بیا برای همون ی ذره کم تلاش کنیم خیلی حس میکنم دروغ میگ و بشدت زرنگه میخام ی ماه نباشم برم عکس العملش ببینم بعد ی ماه اگ پیام داد چی بهش بگم /؟/؟

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
من با یکی هستم همش میگه نمیشه ک ولی بیا برای همون ی ذره کم تلاش کنیم خیلی حس میکنم دروغ میگ و بشدت ز ...

کلا ولش کن. جواب ندی خیییلی به نفعته.بزار بفهمه که گولش رو نمیخوری.

میدونم از نظر احساسی و محبت بهش نیاز داری ولی دلشکسته میشی عزیزم.مورد خوب برای خاستگاری بود ازدواج کن

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
کلا ولش کن. جواب ندی خیییلی به نفعته.بزار بفهمه که گولش رو نمیخوری. میدونم از نظر احساسی و محبت بهش ...

الان یهو گوشیم خاموش کنم یا نه کم کم سرد بشم؟