2789

من به تازگی ی روا خریدم۱۹سالگی با تلاش خودم نوشته بودم فامیلا تبریک نگفتن بهم

ی خانومی اومد تو تاپیکم نوشت ازکحا فهمیدن ماشین خریدی

گفتم استوری کردم ماشینمو

نوشت وا ی روا قراضه خریدی

چجوری استوریش کردی؟ بخاطر ی روا چقد خجسته بازی دراوردی الان همه مسخرت میکنن میگن بخاطر ی روا چقد خوشحاله ولی ریاد خوشحال نباش چون انقد خرج میزاره رودستت پشیمون میشی ماشین خریدنت چیبود قلااان

خلاصه بدجور رفت رو مخم جوابشو دادم گفت خحالت نمیکشی تو معلمی

قلبمو شکست با حرفاش همش روا مسخره میکرد میگف خیلی خجسته ای بهاطر روا خوشخالی انقد

:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میگفتی خداروشکر با تلاش خودم خریدم و به نام خودمه و بلاکش میکردی عنتر خانو

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب تاپیک زدی نظرشو گفته

چرا بهتون برمیخوره غیر تایید چیز دیگه بشنوی؟!

خریدی مبارکه برای تبریک استوریش کردی یا خریدی برا دل خودت عزیزم؟!؟

بعد رفتی دهن به دهن مردمم گذاشتی معلومه تو ادم فرهنگی انتظار ادب بیشتر میره از قشر شما

حالا نقش قربانی گرفتنت برا چیه؟!؟

ب،منم میگن خیر سرت روانشناسی

منم میگم من ر...م ب اون روانشناسی ک ازش متنفرم

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

یعنی از حرف زدن طرف مقابلت نمیفهمی کمبود و عقده داره؟

همین که گفتی مشخص شد این فرد به هییییچ جا نرسیده و نمیتونه برسه حتی یه شورتم نمیتونه برای خودش بخره.

پس بخاطر همچین ادمایی خودتو حرص نده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر