2777
2789
عنوان

کسی اینجوری بوده قبل ازدواجش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله شوهردارم شدی اینجوری نشی😅 خیلی حال بدیه☹️

من کلا ادم بی حوصله ایم حوصله هیچی ندارم 😐 عین اختاپوس 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

مسئله ی خاصی هست یا بوده که از نظرت مشکل ساز باشه

یکم با تایم کارش مشکل دارم درواقع کل روز و شب سرکاره و خیلی تایم کمی داره...با خودم میگم شاید چون زیادی صبوری کردی زیادی تحمل کردی زیادی دلتنگی کشیدی الان دیگه ذوقی نداری نمیدونم میگم شاید اون زمانی که باید اتفاق میوفتادو نیوفتاده بخاطر این ذوق ندارم کلا یه حال بدی دارم سردرگمم😔

💔
سعی میکنم🥲❤️

بزار برات ی داستان واقعی تعریف کنم 

یه دختره ای یه پسرو دوست داشت 

تا نامزدیشون پیش رفتن 

ولی یهو همه چی بهم خورد 

خیلی ناگهانی 

قرار بود دوسه روز دیگش مراسم عقد کنون باشه 

ولی زدن زیرش 

بعدا دختره فهمید دوست صمیمیش رفته با پسره دوست شده و مخشو‌زده 

و الان زیر ی سقف زندگی میکنن 

دختره افسردگی گرفت و بعد سنتی با یکی ازدواج کرد 

ولی عمیقا عاشق و دلباخته شوهرش نیس 

دلش پیش اون پسره برای همیشه جا موند 

و خیلی راحت با ی تلفن همه چیز از هم پاشید 

پس از من به تو نصیحت حالا ک نامزدت/عشقت اومده 

و کلی ذوق داره توام اشتیاق داشته باش 

بهترین عاشق و معشوق شهر بشید 

نزار بعدا پشیمون بشی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
استرس داری،منم قبل نامزدی بی حس شده بودم،بعد نامزدی حتی پشیمون شدم گفتم این چه غلطی بود کردم، کم‌کم ...

وای خیلی حس بدیه اینکه بعد نامزدی پشیمون شی بدتره اصن نمیتونم بهش فکر کنم🤕

💔
وای خیلی حس بدیه اینکه بعد نامزدی پشیمون شی بدتره اصن نمیتونم بهش فکر کنم🤕

واقعا اگر دلیل محکمی برای پشمونی نباشه نباید ترسید،من دلیلی نداشتم فقط حوصله نداشتم😄 حوصله مراسم‌ها رسم و رسومات فکر و خیال پول و وام ازدواج و خرید وسایل...در واقع اونجا فهمیدم که چقدر لوسم

یکم با تایم کارش مشکل دارم درواقع کل روز و شب سرکاره و خیلی تایم کمی داره...با خودم میگم شاید چون زی ...

اخه معمولا وقتایی که مشکل جدی تو رابطه وجود داره که طرف میدونه تو ناخوداگاهش که بعدن اذیت جدی میشه اینجوری هست

حالا شما رو نمیدونم. شاید چون طول کشیده فقط اینجوری شدی

شاید دچار تردید شدی راس میگه قدرشو بدون 

نه واقعا تردیدی ندارم آخه تا تمام دنیا رو هم بگردم مث این آدم گیرم نمیاد که اخلاقای سگی منو تحمل کنه صبور باشه با اخلاق باشه احتراممو بذاره تو این چند ساله من هزاران بار بدی کردم بهش اما یبار ازش بدی ندیدم چرا باید تردید داشته باشم😒

💔