الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول اینکه ی امپول فشار بهت میزنن و ولت میکنن در صورتی که امپول فشار برای بچه خیلی خطر داره بعدشم برای من اتاق درد اولشون پرشد منو بردن اتاق درد دومی بعد منو یادشون رفت چون فقط من تنها تو اتاق درد دومی بودم خودم زایمان کردم داشتن تعویض شیفت میکردن منو دیدن اما من دیگه ببخشید پاره شدم بچه اومد بیرون دیر شد نتونستن برام کاری بکنن، من گاز بی درد قبل بستری در خواست کرده بودم چون خودم زایمان کردم استفاده نشد، بعدش حروم لقمه ها چون من بیمه بودم و قرار بود هزینه مو بیمه بده برای بیمه لیستی که رد کردن نوشته بود کپسول گاز بی درد و جراحی و کوفت و زهرمار، ما هم عصبانی بودیم از عملکردشون اعتراض که کردیم گفتن مگه قراره شما پولشو بدین که ناراحتین بیمه قرار بده، خیلی آشغال و دزد و بی مسئولیتن، خدا ازشون نگذره من سال 94زایمان کردم کاری با من کردن که از زایمان به شدت وحشت داشتم دیگه بعد هشت سال امسال دوباره بچه دار شدم، بخاطر کار شوهرم دو ساله اومدیم قم اینجا بیمارستان قم که زایمان کردم فهمیدم فرق زایمان خوب و بد و این دفعه هم ماما همراه داشتم هم کادر بیمارستان عالی بود در ضمن امپول فشار نزدن فقط ورزش و ماساژ و دوش ابگرم، در صورتیکه تو عسگریه ی امپول فشار زدن نه ماساژ دادن نه ورزش دادن نه هیچی برای اینکه کار خودشونو راحت کنن حاضرن جون بچه رو هم به خطر بندازن خاک تو سرشون،