2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان عسگری؟مگ اختیاری نیست برا سزارین 

نمیدونم سزارینش اختیاریه یانه، در مورد کیفیت سزارینش هم اطلاعی ندارم، اما من بیمارستان عسگریه زایمان طبیعی کردم اصلا اصلا راضی نبودم

‌واقعا چطورمگ چرا کی رفتی برا طبیعی چیشدمگ عزیزم

اول اینکه ی امپول فشار بهت میزنن و ولت میکنن در صورتی که امپول فشار برای بچه خیلی خطر داره بعدشم برای من  اتاق درد اولشون پرشد منو بردن اتاق درد دومی بعد منو یادشون رفت چون فقط من تنها تو اتاق درد دومی بودم خودم زایمان کردم  داشتن تعویض شیفت میکردن منو دیدن اما من دیگه ببخشید پاره شدم بچه اومد بیرون دیر شد نتونستن برام کاری بکنن، من گاز بی درد قبل بستری در خواست کرده بودم چون خودم زایمان کردم استفاده نشد، بعدش حروم لقمه ها چون من بیمه بودم و قرار بود هزینه مو بیمه بده برای بیمه لیستی که رد کردن نوشته بود کپسول گاز بی درد و جراحی و کوفت و زهرمار، ما هم عصبانی بودیم از عملکردشون اعتراض که کردیم گفتن مگه قراره شما پولشو بدین که ناراحتین بیمه قرار بده، خیلی آشغال و دزد و بی مسئولیتن، خدا ازشون نگذره من سال 94زایمان کردم کاری با من کردن که از زایمان  به شدت وحشت داشتم دیگه بعد هشت سال امسال دوباره بچه دار شدم، بخاطر کار شوهرم دو ساله اومدیم قم اینجا بیمارستان قم که زایمان کردم فهمیدم فرق زایمان خوب و بد و این دفعه هم ماما همراه داشتم هم کادر بیمارستان عالی بود در ضمن امپول فشار نزدن فقط ورزش و ماساژ و دوش ابگرم، در صورتیکه تو عسگریه ی امپول فشار زدن نه ماساژ دادن نه ورزش دادن نه هیچی برای اینکه کار خودشونو راحت کنن حاضرن جون بچه رو هم به خطر بندازن خاک تو سرشون، 

اول اینکه ی امپول فشار بهت میزنن و ولت میکنن در صورتی که امپول فشار برای بچه خیلی خطر داره بعدشم برا ...

وای واقعا نکنه براسزارین هم اینجور باشه نکنه سزارین نکنند چیکارباید بکنم من خیلی تعریف شنیده بودم نمی‌دونستم اینجوریه عزیزم خدا ب دادت برسه چی کشیدی گلم چ ترسی داشتی دومی هم طبیعی بودی 

گفتم سزارین اختیاری ممنوعه، بچه بریچ باشه که معلومه سزارینش میکنن

دعاکن برام بچه بریچ باشه من اصلا نمی‌خوام طبیعی من ی سونو قراره هفته دیگ برم بعدش بازم باید برم یا کافیه

وای واقعا نکنه براسزارین هم اینجور باشه نکنه سزارین نکنند چیکارباید بکنم من خیلی تعریف شنیده بودم نم ...

سزارین که بیشتر باید دکترت خوب باشه تا بیمارستان دکترای عسگریه م اکثرا خوبن 

، بعد عملم خود بیمارستان و اتاقت و اینا خیلی تمیزه و عذاهاشونم عالیه، من فقط زایمان طبیعی رو اونجا پیشنهاد نمیکنم