2777
2789

صبح صبحانه خوردیم گفتم ی جارو سطحی بزنم اول هفته س خونه تمیز باشه

داشتم میز صبحانه رو جمع میکردم دیدم کف کابینت ادویه یکم کثیف دیگه کل کابینتو خالی کردم یکی یکی ظرف هاشونو خالی کردم چیدم تو ماشین شستم خشک کردم داخل کابینتو تمیز کردم بعد دوباره ادویه هارو پرکردم دوساعت طول کشید  ،بعد وسواسم گل کرد کل خونه رو سابیدم از ساعت ۱۰ تا ۳ عصر کارمیکردم 

الان کمرم داره نصف میشه

چرا من انقدر برای خودم کار درست میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شماهم مثل منید؟!!!

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

نه خداروشکر اینجوری نیستم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا از صبح با بچه ی شیطون کل کمدو جا کفشیو ریختم بیرون تمام کفشارو تک تک گذاشتم تو نایلون دستمال کشیدم بعد رفتم سراغ اتاقا کل خونرو سابیدم پسرمم ظهر نخوابید الان هلاکم شامشو بدم فقط بخوابه تازه باید بشینم درس بخونم🥺

اره دقیقا  من مجردم برای مامانم خونه تمیز میکنم از ساعت ۱۱ شروع میکنم تا ۱۰ شب اینا

خیلی بد سعی کن عادت نکنی ادم جون براش نمیمونه

منم دقیقا از صبح با بچه ی شیطون کل کمدو جا کفشیو ریختم بیرون تمام کفشارو تک تک گذاشتم تو نایلون دستم ...

اخی عزیزم با بند بند وجود درکت میکنم 

امان از وسواس 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اخی عزیزم با بند بند وجود درکت میکنم  امان از وسواس 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من وسواسی نیستم ولی ب انرژی خیلی اعتقاد دارم امروز انقدر سنگین بیدار شدم متوجه شدم چون دو سه روزه خونه نبودم دستمالو جارو نکشیدم واسه همینه انقدر کسلم 

من وسواسی نیستم ولی ب انرژی خیلی اعتقاد دارم امروز انقدر سنگین بیدار شدم متوجه شدم چون دو سه روزه خو ...

منم وسواس نیستم اما کسایی که اعتقادی به نظم ندارن به من میگن وسواس

منم به این انباشتگی اعتقاد دارم

میگم توخونه کثیف و بهم ریخته برکت و حال خوب نمیاد