2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی مادرشوهرم بیارم؟!!!

399 بازدید | 24 پست

مادرشوهرم هرسال رشته میبره خودش دستگاهشو داره ،من هرسال میخریدم از بیرون هم کیفیتش مثل خونگی نیست همم چندبار مو دراومد واقعا حالمو بد کرد گفتم امسال دیگه خودم ببرم

بعد به مادرشوهرم گفتم توکه میبری منم ارد بخرم بیام کمک باهم ببریم یکمم من ببرم من درشتشو دوست دارم اونو پیدا نمیکنم بخرم

گفت باشه

از سه چهارماه پیش هر روز زنگ میزد ی ساعت حرف میزد اره بزار هوا یکم گرم بشه،آرد گرون شد برای خودم خریدم برای توهم میرم میخرم فلان روز بیا ال کنیم بل کنیم 

بعد خبرش رسید تمام همسایه هارو جمع کرده ۳_۴نفر هرکدوم ۱۰_۲۰کیلو آرد ،رشته بریدن به منم اصلاااا نگفت

من واقعا بهم برخورد ناراحت شدم 

بنظرت ن به روش بیارم؟!!!

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باهاش راحت نیستی خیلی روراست بدون کنایه بهش بگو شاید یهویی شده مثلا یا گفته بعد برای خودمون ببری ...

نه برای خودشم بریده جمع کرده

امروز زنگ زده بود خبری ازت نیست منم گفتم دیگه درگیر رشته بودی گفتم زنگ نزنم گفت اون ی روز تموم شد دیگه

اصلا به رو خودش نیاورد

چی بگم بهش؟

میخوام بگم وقتی مشکلی داری هزار بار زنگ میزنی اما رشته رو بی سر و صدا بریدی صداشو درنیاوردی

چی بگم؟

بگو یکی از همسایه هاتو دیدم کفت مادرشوهرت برانون رشته برید عجب رشته هایی

به منم گفتن چرا تو نبودی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اره بگو کی بیام رشته ببریم

میخوام فکرنکنه خنگم

جوری میخوام بگم که بدونه تمام همسایه هارو جمع کرده براشون رشته بریده به جز تنها عروسش

بگو یکی از همسایه هاتو دیدم کفت مادرشوهرت برانون رشته برید عجب رشته هایی به منم گفتن چرا تو نبودی&n ...

اره فکر خوبیه

پرسید کی چی بگم؟

میخوام فکرنکنه خنگم جوری میخوام بگم که بدونه تمام همسایه هارو جمع کرده براشون رشته بریده به جز تنها ...

بهش بگو بخاطر قول شما نرفتم رشته بگیرم شماکه همش می گفتید هواگرم شه و...پس چرا بهم اطلاع ندادید

خدایاراضیم به رضای تو🤍