2777
2789
عنوان

با این مرد چطوری برخورد کنم

501 بازدید | 60 پست

سلام دوستان ممنون میشم نظراتتون بگید

خیلی خلاصه میگم 

با آقایی در ارتباطم چند ماهه مرد بسیار خوب و با پرستیژی هست و پولدار و شغل خیلی خوبی هم داره .. یک روز دیدم خبری نشد ازش پیگیر شدم گفت گوشیم شکست گوشی نداشتم الان خطمو گذاشتم رو یه گوشی قدیمی ساده ... بعد گفت واسه تولدم گوشی برام بخر ایموجی خنده گذاشت تعجب کردم از این حرفش چون همچین آدمی نبود این حرفا رو بزنه

بعد گفت شوخی کردم تا ببینم میتونم تا شنبه یه گوشی قسطی بخرم از اینم تعجب کردم آخه خیلی پولداره گفتم هر چقدر بخوای من بهت میدم قسطی چرا بگیری ... هر چی گفتم گفت نه دستت درد نکنه چون می‌دونم نمیتونم پس بدم نمی‌خوام شرمنده ات بشم منم گفتم اصرار نمیکنم بهت هر طور راحتی بنظرتون دیگه تعارف نکنم بهش؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه امتحانی.اگر هم میخواد امتحان کنه بزار متوجه بشه که قرار نیست از طرف شما بهش پولی داده بشه

باشه عزیزم ولی من کلی بهش تعارف زدم اون گفت نه دستت درد نکنه

معلومه که نه. اگر بهت هم گف نباید قبول کنی

باشه گلم 

کلی بهش تعارف زدم گفت نه دستت درد نکنه آخرش هم گفت چون می‌دونم نمیتونم بهت برگردونم نمی‌خوام شرمنده ات بشم 

چه امتحانی.اگر هم میخواد امتحان کنه بزار متوجه بشه که قرار نیست از طرف شما بهش پولی داده بشه

خیلی تعجب کردم گفت قسطی بردارم آحه خیلی پولدار و شغل مدیریتی مهمی داره