2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

175 بازدید | 22 پست

دیروز دخترمو بردیم شهر بازی.حدودای ساعت ۴ بود شوهرم گفت برم یه چیزی بخوریم.ناهارم نخورده بودیم.

فکر کردم میخواد ببره ساندویچی پیتزایی چیزی بخوریم.گفت بریم مغازه خوراکی بخریم.گفتم من غذا میخوام،گشنمه.گفت پول واسه غذا ندارم(پول داشت)🥺

منم گفتم باشه نمیخوام.رفتم یه دونات خریدم و به زور خوردم و بغضمم باهاش قورت دادم.دو ساعت بعدش موقع برگشت هی گفت گشنت نیست؟با اینکه دلم ضعف میرفت گفتم نه ولی فهمید ناراحتم.

شب خودش حرفشو پیش کشید

منم گفتم نمیخواستم بگم چون دیگه واسم مهم نیست ولی خیلی ناراحت شدم ازت.من ارزش یدونه ساندویچ ندارم؟

گفت بیکارم و پول لازممون میشه.نگه نداشتم واسه فک و فامیلم که😒

منم گفتم شاید کل مبلغ غذا ۵۰۰ تومن نمیشد.یعنی من ارزششو نداشتم؟

شکمو نیستم ولی بخدا خیلی گشنم بود.رسیدیم خونه و غذای تو یخچالو گرم کردم و خوردم.

پول توی کارتش انقدری بود که نخوایم گشنه بمونیم.😔

من اصلا برام مهم نیست چون می‌شناسم شوهرمو خب شکمو هست و گشنگی ماهم براش مهمه ولی پیش اومده بگه این دفعه غذای بیرون نمی‌گیرم منم کلا برام مهم نبوده اومدیم خونه غذا پختیم. خودت بیین وقتی میدونی دوستت داره به دل نگیر مگز اینکه حس کنی بدجنسی کرده 

به دنبال وارستگی 

کارش درست نبوده اما خب اگ بیکاره یکم مراعاتشو کن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خودت گفتی بیکاره. شاید فعلا بیکار بمونه و مثلا خدایی نکرده دکتر و درمونی چیزی واقعا چرا سر این مسائل ناراحت میشین؟ بهتر نبود خودت ساندویچ درست میکردی میبردی هم گشنه نمی موندی هم شان همسرت و خودت رو حفظ میکردی؟ میگن مردو تو ثروت و زن رو توی فقر مرد باید شناخت

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

میدونم کارم اشتباهه ها ولی باز انجام میدم

میدونم مرد جماعت پر رو میشه و.... 

خودم همیشه هواشو دارم حالا اگه  ی روزی ی کاری کرد ک قدرمو ندونست از بی لیاقتی خودش بوده، کار من درسته واقعا شرایطی شده ک بعضی مردا گناه دارن 

من خودم چند وقته بیکارم حوصله سر کار رفتن ندارم جرات نمیکنم از خونه دربیام بیرون میترسم از بی پولی

واقعا مسئولیت سنگینی ب دوششونه

شرایط خیلی سخته

شده بیرون رفتیم گفته شام بریم بیرون گفتم بریم اگه میخای ولی میتونیم بریم خونه املت دسپخت تو

بیرونم میریما ولی اون موقع بیکار بود

ما مردا ی جاهایی سیستم فکریمون با شما کلا فرق میکنه  

اگه آدم فهمیده ایه ببخشش

ی سوالم ازدت دارم چرا خودتو با خوراکی میسنجی انقدی ارزش داشتی ک طرف واسه ادامه نسلش تا ته دنیا با تو شریک شده خوب اگه نداشتی ک میرفت با یکی دیگه شریک میشد

ی سوال دیگه هم اینه ک آیا خانوما این مدل رفتارا رو یادشون نمیره مثلا امکان داره منم ی همچین حرکتی بزنم شبیه این بعد طرف بعد پنج سال اینا یادش باشه برا کسی تعریف کنه هنوز دلخور باشه

من اصلا برام مهم نیست چون می‌شناسم شوهرمو خب شکمو هست و گشنگی ماهم براش مهمه ولی پیش اومده بگه این د ...

بدجنسی که نه ولی صرفه‌جویی فقط روی خواسته من باید اجرا میشد؟

همین امشب از همون‌پول واسه بچه کفش خرید و واسه خونه خرید کرد.

کارش درست نبوده اما خب اگ بیکاره یکم مراعاتشو کن

بیکاری یه طرف قضیه اس.من همیشه مراعات میکنم واقعا.

ولی از حرکتش خیلی جا خوردم.شاید چون همیشه بهتر رفتار میکرد.اینبار جا خوردم

بیکاری یه طرف قضیه اس.من همیشه مراعات میکنم واقعا. ولی از حرکتش خیلی جا خوردم.شاید چون همیشه بهتر ر ...

اره عزیزم خب پیش میاد شاید انقدی پوب نداشته شوهر من ب شدت ولخرجه بزا من اما شده وقتی پول نداره هیچی نخره و منم درکش میکنم 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
خوبه خودت گفتی بیکاره. شاید فعلا بیکار بمونه و مثلا خدایی نکرده دکتر و درمونی چیزی واقعا چرا سر این ...

گفتم پس درکش میکنم.بچه نیستم که بهونه بگیرم.همیشه درست تر رفتار میکرد.اینبار قاطع گفت پول واسه غذا ندارم.

نمیگم کارش درست بوده ولی اگه بیکاره غذای بیرون خییلی گرون شده و با پولش میشه چند وعده توی خونه درست ...

من سال تا سال بیرون غذا نمیخورم.اینبار هم اگه مطمئن نبودم پول هست نمیخواستم.

خودمم خجالت کشیدم اصلا

میدونم کارم اشتباهه ها ولی باز انجام میدم میدونم مرد جماعت پر رو میشه و....  خودم همیشه هواشو ...

بخدا منم درکش میکنم.۸ ساله زنشم.

اگه پوله واسه روز مبادا بود همین امروز هم خرج نمیکرد ازش.حس کردم حرفمو مالید زمین.میتونست بگه اگه میشه دفعه بعد بیرون غذا بخوریم‌.اینبار ممکنه پول لازم بشه.نه‌اینکه یهو بگه واسه غذا پول ندارم.