2777
2789
اره عزیزم بپرس

محیط دانشگاه چطوره من میخواستم برای رشته ژنتیک خوارزمی رو بزنم و همین رو میارم 

اساتیدش ، تجهیزات آزمایشگاه دانشگاه و اینا رو اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم یکم راهنمایی کنید 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محیط دانشگاه چطوره من میخواستم برای رشته ژنتیک خوارزمی رو بزنم و همین رو میارم  اساتیدش ، تجهی ...

من رشتم ربطی به ژنتیک نداره از ازمایشگاهاش خبر ندارم

محیطش خوبه معمولیه نه خیلی عالی و نه خیلی بد

فضای خوبی داره اگه کرج نیستی خوابگاهاش توی خود دانشگاهن که این خیلی واسه رفت و آمدت کمکت میکنه

اساتیدش هم در سطح متوسطی هستند

توقع یه دانشگاه و اساتید رویایی نداشته باش به نظرم از خیلی از دانشگاهای دیگه سرتره فکر میکنم دانشگاه سطح دویی باشه یعنی از دانشگاهای تهرانو علامه و ... پایین تره اما بازم از خیلی دانشگاهای دیگه سطح بهتری داره در کل بستگی به سطح توقعت داره 

من رشتم ربطی به ژنتیک نداره از ازمایشگاهاش خبر ندارم محیطش خوبه معمولیه نه خیلی عالی و نه خیلی بد ...

من امسال ی رشته با یکم اختلاف از ژنتیک رو دانشگاه تهران میارم ولی مرددم چیکار کنم که اول کرج رو بزنم یا تهران .

محیط و اساتید چقدر روی تحصیل تاثیر داره 🤦🤦

من امسال ی رشته با یکم اختلاف از ژنتیک رو دانشگاه تهران میارم ولی مرددم چیکار کنم که اول کرج رو بزنم ...

بیشتر بستگی به خودت داره

اونجام اساتید خوب زیاد داره

اگه کرجی که همین خوارزمیو بزن 

بیشتر بستگی به خودت داره اونجام اساتید خوب زیاد داره اگه کرجی که همین خوارزمیو بزن 

کلا تهران و کرج نیستم از شهری دیگه می‌خوام بیام

کلا تهران و کرج نیستم از شهری دیگه می‌خوام بیام

خب پس ببین توی کدوم رشته موفق تری برو اون رشته

دانشگاه بستگی به تلاش خودت داره ولی رشته اینده‌تو سمت و سوق میده

درمورد خوابگاهای دانشگاهای دیگه که مدنظرتن هم تحقیق کن ببین اونا کجان دور و نزدیکی اونارو هم بسنج