2777
2789
عنوان

بیچاره زن دکتر ها امروز رفتیم سونو گرافی اونجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا راهکار میدم 

اول مدارک تحصیلیتو تیکه تیکه کن بریز دور ک ب درد جرز دیوارم نخورده 

دوم از کلاس اول شروع کن و دوره دبستانو دوباره بگذرون 

بعدش بیا دوباره تاپیک بزن ببینیم چی شد 

اخرش ب راه حلت میرسیم نگران نباش 😁

وقتی ایده تون از دکتر رفتن و نگاه دکتر اینه خب نرین دکتر مرد اینهمه دکتر زن و سونوگراف زن

عزیزم کی الان گفت دکتره نظر بد داره یا چنین فکری کردم؟من از خودم ک بد دلم دارم میگم

لطفا الکی نگین

همسر من متخصص سونوگرافیه

سونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پروب رو دست میگیره و اصلا بیمار رو لمس نمیکنه

غیرقانونیه مرد بذاره!!

لایک نکنید🙂‍↔️

چند تا راهکار میدم  اول مدارک تحصیلیتو تیکه تیکه کن بریز دور ک ب درد جرز دیوارم نخورده  ...

تو بجای چرت و پرت گفتن بهم بگو دوباره تایپ کن بفهمم 

من عقل دارم خودم منتها لمس گوشیم درس حسابی نمیگره

لطفا الکی نگین همسر من متخصص سونوگرافیه سونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پر ...

عزیز دلم من نمیگم سونوی واژینال ک 

دارم میگم دوستم شلوار رو یکمی داد پایین چون باید مثانه چک یشه دیگ .و وقتی این رو نگا کرد خب ناخداگاه دیده میشه

عزیز دلم من نمیگم سونوی واژینال ک  دارم میگم دوستم شلوار رو یکمی داد پایین چون باید مثانه چک ی ...

اهان

نگران نباش

تو قشر پزشک معمولا حتی نگاه کردن به بیمار براشون خوشایند نیست چه برسه حس لذتی در کار باشه

لایک نکنید🙂‍↔️

لطفا الکی نگین همسر من متخصص سونوگرافیه سونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پر ...

لمس ک نمیکنه ولی خب این آقا دستش رو (مجبور بود)چون جا نبود بزاره روی پای دوستم و دستگاه دستش بود چجوری میخاست لمس کنه 

من ک نگفتم لمس کرد اونجاشو