2777
2789
عنوان

بیچاره زن دکتر ها امروز رفتیم سونو گرافی اونجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 70 پست
کسیکه سونو واژینال داره باسد عقلش برسه با پزشک خانم وقت بگیره اگرم با اقا میگیره دیگه این اداهارو در ...

یا علیییییی خستههه شدمممممم

عزیزم ما ک چیزی نگفتم 

موضوع بحثم یچی دیگس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا پزشک آقا دستگاه سونو رو‌داخل واژن نمیکنند یه خانم هست یه پارچه هم میندازه بعد دکتر فقط دسته ای سونورو می چرخونه و و به مانیتور نگاه میکنه من دکترهایی که رفتم خیلی سنگین بودن ولی به شخصه اگر شوهرم سونوگراف باشه قبول نمیکنم ایمنظورم اینه با شخصیت شوهرم نه اینکه این شغل مشکل داره

بابا ب پیر ب پیغمبر من نگفتم طرف بد چشمه یا نگا کرده ک  اون کارش رو میکرد بحث من چیز دیگس

خانمشم انقدر غرق در پوله که به این چیزا اهمیت نمیده

نگران نباش

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

من یه بار رفتم سونو واژینال اورژانسی بود مجبور شدم. دکتره مرد بود با یه حالت چندشی زبونشو دور لبش میچرخوند و سونو میکرد قشنگ حس میکردم از قصد زیاد سونو میکنه و... بغض کرده بودم اشکم دراومد. حالم بد میشه از یادآوریش خیلی حس بدی بود 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
سونو رو شکمه چیز بدی نسس ک واژینال مردا انجام میدن مگه؟

بله برای من چندسال پیش ٱقا انجام داد ولی اولا یه کاور انداختن روی بدنم دوما اون دستگاه رو یه خانوم اومد داخل بدنم قرار داد بعد دکتر رو صدا زد دکتر اومد انتهای اون دستگاه رو گرفت و فقط هم مانیتور رو نگاه کرد در کل جوری بود رفتارشون که اصلا حس بدی بهم منتقل نشه 

معمولا پزشک آقا دستگاه سونو رو‌داخل واژن نمیکنند یه خانم هست یه پارچه هم میندازه بعد دکتر فقط دسته ا ...

ای قربون دهنت 

من نمیگم طرف بد چشمه یا شغل بدیه 

یا اشتباهه دارم میگم برای من سخته چنین چیزی 

درد داره؟

خیلی کم در حد رابطه 

بعضی جاها که فشار میده دردداره اونم مثل پریودی یه لحظه رحمت تیر بکشه ول کنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔