مشنگم مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 عنوان بیچاره زن دکتر ها امروز رفتیم سونو گرافی اونجا | مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 70 پست امروز با دوستم رفتیم سونو گفت تو باهام بیا شوهرم ن گفتم چرا گفت طرف مرده شوهرم ناراحت میشه(چون باید با دوستم میرفتم داخل پاهاش نمیگرف خلاصه رفتیم تو سونو خم میبینید چجوریا دیگ لگنو جلو رو نگا میکرد تا بالا و داشت سونو میگرفبعد با خودم گفتم پس جاس زنه دکتره بودی چیکار میکردی چون من خیلی بددلممممم ینی شوهرم ب یکی نگا کنه حالم بد میشه 1402/05/28 | 15:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودساخته۱ عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 3280 سونو جایی ک من میرم برا واژینال همه چیزو مرتب میکنن پارچه میندازن بعد آقا میاد کارشم تمام شد بلند میشه میره بیمار پا میشه،
minooo63 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 9632 وقتی ایده تون از دکتر رفتن و نگاه دکتر اینه خب نرین دکتر مرداینهمه دکتر زن و سونوگراف زن
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 واسه سونوگرافی،فقط به مانیتورنگاه میکنن بنده های خدا ب هرحال واسه کسی ک بد دله..
رویا_بی_انتها عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 990 چند تا راهکار میدم اول مدارک تحصیلیتو تیکه تیکه کن بریز دور ک ب درد جرز دیوارم نخورده دوم از کلاس اول شروع کن و دوره دبستانو دوباره بگذرون بعدش بیا دوباره تاپیک بزن ببینیم چی شد اخرش ب راه حلت میرسیم نگران نباش 😁
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 سونو رو شکمه چیز بدی نسس ک واژینال مردا انجام میدن مگه؟ شلوارش رو دوستم داد پایین نصف باسن و نصف اون هم بیرون بود و مرده باید نگا میکرد ک دستگاه رو بزاره دیگ
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 عزيزم ديدت روعوض كن چون دكتر اون لحظه بخ تنهاچيزي كه فكر نميكنه همون داستان من نمیگم بنده خدا دید بد داره ک دارم از خودم میگم ک بد دلم
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 وقتی ایده تون از دکتر رفتن و نگاه دکتر اینه خب نرین دکتر مرد اینهمه دکتر زن و سونوگراف زن عزیزم کی الان گفت دکتره نظر بد داره یا چنین فکری کردم؟من از خودم ک بد دلم دارم میگم
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7872 لطفا الکی نگینهمسر من متخصص سونوگرافیهسونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پروب رو دست میگیره و اصلا بیمار رو لمس نمیکنهغیرقانونیه مرد بذاره!! لایک نکنید🙂↔️
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 چند تا راهکار میدم اول مدارک تحصیلیتو تیکه تیکه کن بریز دور ک ب درد جرز دیوارم نخورده ... تو بجای چرت و پرت گفتن بهم بگو دوباره تایپ کن بفهمم من عقل دارم خودم منتها لمس گوشیم درس حسابی نمیگره
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 لطفا الکی نگین همسر من متخصص سونوگرافیه سونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پر ... عزیز دلم من نمیگم سونوی واژینال ک دارم میگم دوستم شلوار رو یکمی داد پایین چون باید مثانه چک یشه دیگ .و وقتی این رو نگا کرد خب ناخداگاه دیده میشه
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7872 عزیز دلم من نمیگم سونوی واژینال ک دارم میگم دوستم شلوار رو یکمی داد پایین چون باید مثانه چک ی ... اهاننگران نباشتو قشر پزشک معمولا حتی نگاه کردن به بیمار براشون خوشایند نیست چه برسه حس لذتی در کار باشه لایک نکنید🙂↔️
مشنگم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1456 لطفا الکی نگین همسر من متخصص سونوگرافیه سونوی واژینال توسط پرستار خانم گذاشته میشه مرد بعد میاد پر ... لمس ک نمیکنه ولی خب این آقا دستش رو (مجبور بود)چون جا نبود بزاره روی پای دوستم و دستگاه دستش بود چجوری میخاست لمس کنه من ک نگفتم لمس کرد اونجاشو