2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بیش از اندازه روی خونوادش حساسه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 18 پست
نمیفهمه فقط واسه خودش رو محترم میدونه من سر خونواده اون فحش میشنوم همیشه

اگ اذیتی بهش بگو ولی اگ ادمی نیس ک حرفتو گوش بده و باعث اختلافتون میشع ولش کن در ظاهر ب خانوادش احترام بزار و زندگیتو نگه دار

جلو همسرت از خونوادش گله گذاری نکن 

برعکس خوبی هایی ک کردن رو ب موقع یاداوری کن 

کم کم حساسیتش کم میش 

پیش شوهرت گاهی یاداور شو ک ب خونه مامانش سر بزنی و گاهی با شوهرت برو براش هدیه حالا هرچی حتی اگ کوچیک باش بخر 

اینا باعث میشن شوهرت بیشتر رو خوبی های تو تمرکز کنه 

ولی الکی الکی ازشون تعریف تمجید نکنی 

همه مردا مامانشونو دوست دارن 

زنی ک همش گله خونواده شوهرو پیش شوهرش کنه مثل شیری میمونه ک چکه میکنه درسته شاید اولش بعضیا درک کنن ولی اخرش خسته میشن از این بحثای خاله زنکی 

با سیاست میش هم شوهر مطیع و خوب داشت هم عروس فهمیده ای بود ک مادرشوهر بهش احترام بزاره

تعلیق _  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلو همسرت از خونوادش گله گذاری نکن  برعکس خوبی هایی ک کردن رو ب موقع یاداوری کن  کم کم ح ...

عزیزم مشکل همینه اگه گله میکردم اره ولی به طرز عجیبی تعصب داره هیچی حق ندارم بگم گله کجا بود بعدشم چی یاداوری کنم کلا با اوناست هروز تلفنی حضوری نمیدونم اصلا من چیکار میکنم این وسط!! والا منم خونواده دارم پس چرا اینطور نیستم اخه در این حد!؟؟ خب این ادم چرا ازدواج کرده؟ اینقد خونوادم خونوادم میکنه مگه منو بچمون غریبیم واسش؟ مگه ما هم خونوادش نیستیم!؟

عزیزم مشکل همینه اگه گله میکردم اره ولی به طرز عجیبی تعصب داره هیچی حق ندارم بگم گله کجا بود بع ...

یکم سیاست بخرج بده عزیزم 

میدونم حالا گله نمیکنی 

یه شبه ک تغییر نمیکنه 

تاپیکای دختر_گرانبها رو بخون از اولش خیلی میتونه کمکت کنه

تعلیق _