من رنگ پوستم گندمی تیره هست و اصلا با رنگ پوستم هیچ مشکلی نداشتم تا قبل ازدواج ،بعد اینکه ازدواج کردم خانواده شوهرم هی رنگ پوستم رو مسخره میکردن و الانم میکنن چون هیچ چیزی برا اذیت من پیدا نمیکنن هی ب رنگ پوستم گیر میدن حالا مگه سفید پوستا چیکار کردن😐 دیشب فهمیدم مادرشوهرم که ترک هستن گفته گره رفته خونه همسایش درصورتیکه من کوچیکترین بی ادبی بهشون نکردم آدم دلش میشکنه واقعا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
حالا من ک سفیدم چ تاجی ب سر خانوادشون گذاشتم ول کن بابا
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
یک بار برای همیشه یه جنجال راه بنداز . خواهر من خیلی لاغرم چند بار جاریاش به شوهرش گفته بودن چیه این انقد لاغرها شوهرش گفته بود اگه چاق میخواستم میرفتم گاو شیرده میگرفتم. شما هم شوهرت باید یه جواب درست حسابی بده و جمعشون کنه . پست گوش ننداز حتما جمعشون کن