2777
2789

خب برای تجربی باید چقدر بخونیم مثلا کلاس دهم 

چ کتابای تستی بخرم

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

سلاام

اگه پایه هفتم نمره ریاضی و علوممون کم باشه و هشتم متوسط ولی نهم ریاضی و علوم ۲۰ باشه تجربی میاریم؟

تو نویسنده کتاب زندگی خودت هستی زندگی بساز که پرفروش باشه قابل مطالعه قابل ارتقاء  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۱۳۰۰۰ منطقه یکه. چیکار کنیم چی بزنیم تو انتخاب. دولتی و ازاد  ممنون

سلام عزیزم

روانشناسی رشته خوب و آینده داریه که میتونن دولتی شهرای دور یا پیام نور شهر خودتون برن

اگر علاقه به روانشناسی ندارن،فوریت پزشکی و مهندسی سلامت و بهداشت هم میارن که ب نظر من فوریت رشته خوبه

سلاام اگه پایه هفتم نمره ریاضی و علوممون کم باشه و هشتم متوسط ولی نهم ریاضی و علوم ۲۰ باشه تجربی می ...

عزیزم قوانین متوسطه اول نسبت ب زمان من خیلی تغییر کرده،زمان من فقط نهم مهم بود

خب برای تجربی باید چقدر بخونیم مثلا کلاس دهم  چ کتابای تستی بخرم

۵ ساعت روزایی که مدرسه میرید،حدود ۹ ۱۰ ساعتم روزهای تعطیل

زیست خیلی سبز،فیزیک خیلی سبز و نردبام و سطحی قلمچی،ریاضی خیلی سبز و نردبام،شیمی خیلی سبز و یک کتاب دیگ

می‌خوام خودم انتخاب رشته کنم ولی بلد نیستم ، با توجه به چی الویت بندی کنم ؟ مثلا اول علاقه بعد شهر ا ...

برای رشته تجربی اول رشترو ملاک قرار بدید

بعد شهرهایی که اون رشترو دارن جدا کنید

و شهرهارو با در نظر گرفتن دوری نزدیکی،راحت زندگی کردن و سطح دانشگاه اولویت بندی کنید،یادتون باشه قراره چندین سال اون شهر زندگی کنید

مثلا من خودم اون زمان با اینک آبادان و بوشهر و اینا پزشکی داشتن نزدمشون چون زندگی اونجا برام هم سخت بود هم نمیتونستم راحت رفت و امد کنم