2777
2789
عنوان

خانمها کمک کنید کلاهبرداری دیوار

305 بازدید | 33 پست

اون هفته یچیزی خواستم بخرم بعد گفت نصف پول بزن تا با تیپاکس بفرستم برات منم 300زدم گفت برات فرستادم دیگ آگهی پاک کرد شماره هم داد ولی هرچقدر زنگ میزنم خاموش نمی‌دونم چی کنم 😔من ک راضی نیستم کاش نخوره  فقط ازش ی شماره کارت و ی شماره خاموش دارم 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاهمم بیفته، سمت دیوار نمیرم از بس کلاه بردار زیاده توش.

متاسفانه کار چندانی از دستتون بر نمی آد.

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
چطوري اعتماد ميكنيد🥴

خر شدم یهو کلا

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
🙄چجوری کمکت کنیم فقط میتونم بگم بسپارش ب خدا ایشالا ابلفز ب کمرش بزنه

انشالله

به هیچ وقت توی دیوار  بیعانه ندین .به سر ماهم اومد

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

با همون شماره کارت برو پلیس فتا شکایت کن پدرشو درمیارن.

اخه اونوقت مسخره نمیکنن بگن واسه 300تومن

به هیچ وقت توی دیوار  بیعانه ندین .به سر ماهم اومد

چی کردین 

🙄چجوری کمکت کنیم فقط میتونم بگم بسپارش ب خدا ایشالا ابلفز ب کمرش بزنه

اول شماره کارت رو ببره فتا  اگه پیگیری نکردن بعد بسپره ابلفضل بزنه کمرش

لایک نکنید .توروخدا 

من گوشیم فروختم به یه مرد خوب 

که بعداً پیامم میداد که من اهل کوهنوردی و گردش هستم دوست دارم یکی باهام بیاد اگه دوست داشتید😁😁گفتم فعلا که درس دارم تا بعد

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

چند روز پیشم سر یکی از فامیلامون داشت یه همچین بلایی میمود . اون ازش ۵ ملیون پول میخواست . شانس اورد که نداد وگرنه الان پیچونده بود پولشو دستشم به جایی بند نبود . 

برو اداره آگاهی گزارششو بده حداقل شاید دیگه نتونه این بلارو  سر کسی دربیاره  

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️